TØNDER KOMMUNE: Kommunalbestyrelsesmødet flyttes til Tønder Sport & Fritidscenter

På grund af de stigende Covid-19 smittetal, et det besluttet at flytte torsdagens kommunalbestyrelsesmøde fra byrådssalen til Tønder Sport & Fritidscenter

De seneste uger er antallet af smittede med Covid-19 steget – både på landsplan og i Tønder Kommune. Som en konsekvens heraf er det besluttet, at det kommende kommunalbestyrelsesmøde torsdag den 29.10 flyttes fra byrådssalen og til Hal 1 i Tønder Sport & Fritidscenter.

“Som Kommunalbestyrelse vil vi gerne sende et signal til borgerne i Tønder Kommune om, at det er vigtigt vi husker at passe på os selv og hinanden, så godt som vi overhovedet kan. Derfor har vi valgt at flytte vores næste møde”, fortæller Tønder Kommunes borgmester Henrik Frandsen.

Det er ikke første gang, at Kommunalbestyrelsen rykker sit møde fra byrådssalen og ned i Hal 1. I perioden fra marts, hvor store dele af forvaltningen blev lukket ned og til og med juni måned blev kommunalbestyrelsesmøderne også holdt i Tønder Sport & Fritidscenter.

Hvor længe møderne skal afholdes i Tønder Sports & Fritidscenter er ikke besluttet, men vil løbende blive vurderet i forhold til smittetrykket i Tønder Kommune.

Kommunalbestyrelsesmødet vil ikke være åbent for publikum, men vil fortsat blive transmitteret live på kommunens Facebook-side.