Midnatsvandring i Haderslev Dyrehave og Hindemade

Halloween forest

I forbindelse med den landsdækkende kampagne ”Nat i naturen” i uge 42, arrangeres der Midnats-vandring i Haderslev Dyrehave og Hindemade

En naturvandring i mørke kan være grænseoverskridende, idet at vores synssans bliver sat mere eller mindre ud af spil. Men efter lidt tid i mørket, vil vores øjne vende sig til det manglende lys, og man kan derved godt bevæge sig rundt i mørket.

På den guidede vandring under ledelse af Skovløber og Naturvejleder Jens-Jakob Fristed Sørensen, vil der blive givet gode råd omkring, hvordan vi kan skærpe vores syn i mørket, og hvordan vi bedst muligt finder en sikker og farbar vej foran os.

Når synssansen er nedsat, vil vores øvrige sanser blive skærpet, og man oplever at få en særlig og anderledes naturoplevelse.

På turen igennem Haderslev Dyrehave vil vi endvidere opleve, hvordan at vildtet har en anderledes adfærd i mørket, end vi kender den fra dagtimerne, og hvor at vi forhåbentlig får den brunstige dåhjort at høre.

Når turen går igennem både Haderslev Dyrehave og til Hindemade, vil vi både gå under de mørke trækroner og åben himmel, hvilket der er stor forskel på.

Vi glæder os til, at kunne give en helt særlig og unik oplevelse i mørket krydret med fortællinger undervejs.

Mødetid: Lørdag d. 17/10 kl. 23

Medbring:

–          Fornuftig beklædning alt efter vejret

–          En lille lommelygte (kun til nødstilfælde)

OBS! Grundet corona-restriktioner er tilmelding nødvendig.

Send en mail til jejfs@nst.dk – angiv dit navn og antal deltagere. 

Er der plads, vil du modtage en bekræftelse med angivelse af mødested.

Be the first to comment on "Midnatsvandring i Haderslev Dyrehave og Hindemade"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*