Haderslev: Oplev Rusland

Tag med på en rejse gennem Rusland

Tidligere bibliotekar Christine Strange rejste i foråret 2019 med sin mand og datter fra Moskva via Ufa og Ekatarinienburg til Irkutsk og Bajkalsøen, forsynet med en masse videbegærlighed og kun meget få russiske ord i rygsækken.

Christine Strange på vej via den Transibiriske Jernbane. 

Det er der blevet en inspirerende og begivenhedsrig fortælling ud af, som du kan høre på Gram Bibliotek søndag 2. februar kl.15-16.30.

Her byder Christine og datteren Pia Vierø Bennedsen velkommen på rigtig russisk manér med brød og salt!

Christine Strange har rejst i Sovjetunionen i 1970’erne og flere gange i det nuværende Rusland og har fulgt landets udvikling siden 2000. 
Hør familiens beretning om deres rejse med fly og den transsibiriske jernbane og tag med tilbage til sovjettiden, hvor Christine flere gange rejste som rejseleder til Moskva og Leningrad og få tips til at planlægge din egen rejse, hvis du selv skulle få lyst til at udforske verdens største stat.

I pausen vil der, udover kaffe og kage, blive budt på smagsprøver på fire forskellige vodkaer, som aldrig har kunne købes herhjemme og et par russiske teer – den ene fra Sibirien og den anden tappet fra en ægte samovar.

Entré: 50 kr.
Billetter kan købes på haderslevbibliotekerne.dk

Be the first to comment on "Haderslev: Oplev Rusland"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*