HADERSLEV KOMMUNE: Penge til sundhedsinitiativer

Haderslev Kommune uddeler midler til nye sundhedsinitiativer

146.400 kr. skiftede torsdag aften hænder, da Udvalget for Sundhed og Forebyggelse i Haderslev Kommune uddelte puljemidler til fem forskellige projekter med fokus på sundhed. Det melder Haderslev Kommune ud i en pressemeddelelse i dag.

Udvalget for Sundhed og Forebyggelse uddelte torsdag aften midler fra puljen ”Haderslev i bevægelse”. Af de i alt 13 ansøgninger valgte udvalget af støtte fem projekter. Det drejer sig om projekterne ”Dans fra Værestedet Borgercafeen”, ”Det aktive fællesskab”, ”Venner Viser Vej”, ”Dans for demente” samt ”Gang i parken”.

Udvalgsformand Børge Koch glæder sig over det stærke felt af ansøgere, som har krævet, at politikerne har måttet prioritere:

”Vi er meget glade for at have modtaget så mange kvalificerede ansøgninger. Vi har valgt at støtte de projekter, som efter vores mening kommer flest borgere til gode. Desuden har vi lagt vægt på, at frivillighed indgår som en naturlig del af projekterne.”

Puljen ”Haderslev i bevægelse” er oprettet med det formål at støtte projekter og aktiviteter med fokus på bevægelse og sundhedsfremme for borgere i Haderslev Kommune. I udvalgets vurdering af ansøgningerne lægges der særlig vægt på, at projektet eller aktiviteten har en ny vinkel i forhold til lignende tiltag.

Der uddeles midler fra ”Haderslev i bevægelse” to gange årligt – næste gang den 8. oktober 2020. Efter torsdagens uddeling vil der være 179.600 kr. til uddeling i oktober.

Be the first to comment on "HADERSLEV KOMMUNE: Penge til sundhedsinitiativer"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*