Egernsund: Bus 223 er fra onsdag tilbage på den ordinære rute

Sønderborg Kommune vurderer, at forsinkelserne på ruten i og omkring Egernsundbroen ikke bliver alt for lange, så fra i morgen, onsdag den 23. september, lægges busrute 223 tilbage til den ordinære rute.

Busrejsende med bus 223 kan fra i morgen, onsdag den 23. september, se frem til, at busruten kører den ordinære rute gennem Egernsund. Der har været forskydninger i noget af arbejdet på Egernsundbroen og indsnævringen af Brovej, og forvaltningen vurderer derfor, at der kun vil blive kortere forsinkelser for busruten, og derfor kommer den tilbage på den ordinære rute.

Ligeledes har Sønderborg Kommune fået mange henvendelser fra busrejsende om, at de er indstillet på, at der kan opstå ventetid og forsinkelser.

Der arbejdes stadig på Egernsundbroen og også med indsnævringen af Brovej i Egernsund frem til slutningen af uge 40, som betyder, at der kun er to spor for bilister på broen samt trafikregulering på Brovej.

For at undgå for meget kø og forsinkelser opfordrer Sønderborg Kommune stadig folk til at finde alternative ruter i hele perioden med vej- og broarbejdet, hvis det er muligt.

Broen er i hele perioden åben for cyklister og gående samt skibe.

Be the first to comment on "Egernsund: Bus 223 er fra onsdag tilbage på den ordinære rute"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*