Sønderborg Kommunes corona kriseberedskab er startet igen

På grund af den seneste udvikling i Covid-19 smittetallene har Sønderborg Kommune valgt at genaktivere sit corona kriseberedskab. Det sker for at kunne reagere hurtigt på eventuelt nye restriktioner.

Sønderborg Kommune aktiverer kommunens tværgående kriseberedskab igen, selv om smittetallene i Sønderborg Kommune ikke umiddelbart foruroliger kommunens ledelse.

Men det gør coronasituationen i Danmark, og da der også har været få smittetilfælde med Covid-19 i Sønderborg Kommune de seneste par måneder, så gælder det om at være forberedt.

– Vi står jo ikke med en umiddelbar krisesituation lige i Sønderborg Kommune, men det handler om rettidig omhu. Vi skal være klar til at reagere hurtigt på eventuelle nye restriktioner og være klar til at sætte et øget fokus på forebyggelse, hvis situationen ændrer sig, og det er derfor vi genaktiverer kommunens corona kriseberedskab, siger kommunaldirektør, Tim Hansen.

Kriseberedskabet holdt sit sidste møde i begyndelsen af juni, og siden da har kommunens sundhedsbredskab holdt øje med Covid-19 situationen.

Det første møde i det genaktiverede corona kriseberedskab holdes torsdag den 17. september kl. kl. 16.15.

Sønderborg Kommunes kriseberedskab består af:

Borgmester Erik Lauritzen
Sønderborg Kommunes Direktion
Sundhedschef, Michael Skriver Hansen
Beredskabschef, Holger Rostgaard Andersen (forbindelsesofficer til Sundhedsberedskabet)
Afdelingsleder Politik, Analyse og Kommunikation, Louise Weissenborn
HR-chef, Aase Henriksen
IT-chef, Bo Mathiasen Bladmose
Nøglepersonale fra stabsfunktioner

Man kan løbende holde sig orienteret om Sønderborg Kommunes anvisninger på www.sonderborgkommune.dk og facebook.com/sønderborgkommune

Be the first to comment on "Sønderborg Kommunes corona kriseberedskab er startet igen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*