– Fra København til Sønderborg i bus – og så snupper vi også en færge

Kombardo Expressen: Vi orker Fyn


Molslinjens buskoncept, Kombardo Expressen orker godt Fyn. Derfor sættes der nu en rute ind fra København over Odense til Sønderborg. Ruten går via Alslinjens rute mellem Bøjden og Fynshav.


Fire timer og ti minutter. Sådan er rejsetiden på Kombardo Expressens nye rute mellem København og Sønderborg. Ruten går via Odense og Faaborg til Sønderborg, og Alslinjens rute mellem Bøjden og Fynshav byder på den færgepause, som har gjort Kombardo Expressen til en hastigt voksende busorganisation.


”Det bliver en smuk tur gennem den fynske natur og ned til Alslinjens færger. På færgen tilbyder vi den gode Barista-kaffe, lidt at spise eller bare en god pause. Vi tror på, at bus og færge er en stærk kombination”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.


Kombardo Expressen er et samarbejde mellem Molslinjen og Herning Turist. Samarbejdet begyndte
Ruten startes op med fire daglige afgange – en dobbelttur frem og tilbage.
”Vi sætter i gang til juletrafikken, men vi er klar til at sætte yderligere busser ind, så snart behovet melder sig”, forsikrer Jesper Skovgaard.


Første afgang er den 11. december 2020, og billetterne er nu tilgængelige på Kombardo Expressens hjemmeside og snart også i Kombardo Expressens app.