Aabenraa: Parkeringshus på Skrænten lukkes delvist i aften- og nattetimerne

Aabenraa Kommune lukker midlertidigt nederste og mellemste dæk af parkeringshuset på Skrænten ved Madevej i aften- og nattetimerne, da vedvarende bilstøj og høj musik generer beboerne i området. Det øverste dæk forbliver åbent hele døgnet. Parkeringshuset lukkes delvist på grund af støj i aften- og nattetimerne. Foto: Aabenraa Kommune

Parkeringshuset er samlingssted for unge bilentusiaster, der har benyttet rammerne til hjulspin og ræs, hvilket igennem længere tid har været til stor gene for beboere i området.

Aabenraa Kommune har med forskellige tiltag forsøgt at imødekomme både de unge og de støjplagede naboers behov for ro ved udelukkende at tillade ophold i parkeringshuset torsdage mellem klokken 17-23. Flere skilte blev opsat for at informere om de nye regler, og borgmester Thomas Andresen har også været i dialog med de unge i håb om, at de ville begrænse deres biltræf til torsdage.

– Jeg tog ud til de unge en torsdag aften og gjorde dem opmærksomme på de nye regler. Tiltaget med skiltene var mit sidste bud på en løsning, og jeg har sagt til de unge, at næste skridt vil være en afspærring af parkeringshuset, hvis reglerne ikke bliver overholdt, siger borgmester Thomas Andresen og fortsætter:

– Jeg har stor sympati for, at de unge gerne vil mødes og være sammen om deres interesse for biler, men naboerne skal ikke være plaget af støj flere dage om ugen. Problemet med larmen har stået på længe nu, og tålmodigheden hos naboerne og Aabenraa Kommune er forståeligt ved at være opbrugt, siger borgmesteren. De to nederste dæk lukkes hver aften i perioden 5. oktober til 27. november 2020 i tidsrummet 20:00 – 06:30. – Efter 27. november vurderer vi, om tiltaget har haft den ønskede effekt og om en mere permanent løsning skal tage form, siger afdelingschef for Drift og Anlæg, Jesper Juhl Kristensen. Aabenraa Kommune fordeler flyers i vinduesviskerne på de parkerede biler i parkeringshuset for at gøre opmærksom på den forestående, midlertidige lukning.

Aabenraa Kommune vil gerne i dialog med øvrige brugere af de to dæk, hvis lukningen giver anledning til andre udfordringer end blot ulejligheden, som de manglende parkeringspladser kan medføre i nærområdet. Brugerne af parkeringshuset kan desangående skrive en mail til trafik@aabenraa.dk.

Be the first to comment on "Aabenraa: Parkeringshus på Skrænten lukkes delvist i aften- og nattetimerne"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*