AABENRAA: Genner er Årets Landsby i Aabenraa Kommune

Det bliver Genner, der løber med prisen som Årets Landsby i Aabenraa Kommune 2020. Det er Det fælles udviklingsråd, der har indstillet Genner til Vækstudvalget for Land og By, som har truffet den endelige beslutning om vinderen.

Lørdag 29. februar bliver Genner officielt kåret som Årets Landsby i Aabenraa Kommune 2020. Ved årsmødet i Genner Lokalråd bliver prisen overrakt af næstformand i Vækstudvalget for Land og By, Erik Uldall Hansen.

Det er Det fælles udviklingsråd, der har indstillet Genner til Vækstudvalget for Land og By. I indstillingen lægges der især vægt på, at Genner er båret af frivillige kræfter, som ved, at de skal stå sammen og løfte i flok, hvis Genner skal fortsætte den gode udvikling.

– Det er meget velfortjent, at Genner kåres til Årets Landsby 2020. De frivillige kræfter i Genner sætter mange initiativer i gang, og der er et stort fokus på sammenhold og samarbejde på tværs af foreninger, institutioner og erhvervsliv, siger formand for Vækstudvalget for Land og By, Philip Tietje.

Konkret arbejder de frivillige i Genner blandt andet med skolen og daginstitutionen, og der gøres noget særligt ud af at byde kommende elever velkommen. Samtidig er der blandt de frivillige stor fokus på at markedsføre Genner som et godt sted at bosætte sig.

– Jeg glæder mig meget til, at jeg skal overrække den velfortjente pris til de mange frivillige i Genner. I Genner er de et levende bevis på, hvor langt man kan komme, når man løfter i flok. Jeg håber derfor også, at der er mange, der har tænkt sig at deltage i årsmødet, så de frivillige kan få den hyldest, de fortjener, siger næstformand for Vækstudvalget for Land og By, Erik Uldall Hansen.

Med prisen som Årets Landsby følger 10.000 kroner.

Program for årsmødet i Genner Lokalråd:

Kl. 10.00: Kaffe og rundstykker

Kl. 10.15: Overrækkelse af prisen v. Erik Uldall Hansen, næstformand i Vækstudvalget for Land og By

Kl. 10.30: Fortsættelse af Årsmødet jf. vedtægter (børneaktiviteter i den ene ende af hallen)

Kl. 11.00: Richard Andersen fra BoTrygt fortæller om nabohjælp.

Kl. 11.45: Aflevering af ideer til lokalrådets kommende arbejde.

Kl. 12.00: Afslutning.

Be the first to comment on "AABENRAA: Genner er Årets Landsby i Aabenraa Kommune"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*