TØNDER: Erhvervspriser uddeles på nye måder i 2020

    Det årlige Awardshow, hvor Tønder Erhvervsråd, Arbejdsmarkedsudvalget og Ungeudvalget traditionen tro har uddelt deres erhvervspriser, holdes ikke i år. Priserne bliver i stedet uddelt på helt nye måder.     
    Tønder Erhvervsråd, Ungeudvalget og Arbejdsmarkedsudvalget har tradition for hvert år at hædre Tønder Kommunes erhvervsliv ved at uddele priser til virksomheder eller personer, der yder en særlig indsats. Normalvis afholdes et stort awardshow for virksomheder fra hele kommunen. 
2020 er – må vi erkende – ikke et normalt år, og derfor bliver uddelingen af dette års priser også anderledes, end det plejer at være. 
I år uddeler Erhvervsrådet og de to udvalg deres priser hver for sig. De ser frem til at fejre virksomhederne i de nye formater. 

Det er stadig muligt at indsende indstillinger til Den Sociale Virksomhedspris og man kan ansøge om CSR-mærke. Indstillingerne til Erhvervsrådets priser og Ungeprisen åbner i uge 40.  

Tønder Erhvervsråd, Arbejdsmarkedsudvalget og Ungeudvalget glæder sig over at kunne overlevere deres priser trods omstændighederne. De vil rigtig gerne fejre de lokale virksomheder og sige tak for det sociale ansvar, som de tager over for kommunens borgere og de initiativer de tager, for at få erhvervslivet til at trives.

“Tønder Erhvervsråd fastholder, at vi skal hædre vores virksomheder. De er fundamentet for udviklingen i vores kommune. Vi erkender, at det ikke er muligt at samle 250 mand og fejre disse virksomheder ved vores årlige Awardshow, men hædres skal de. De har om nogen fået tæsk her under Corona-krisen, så vi skal finde dem og hædre dem i år – præcis som vi har gjort de andre år. Selve fejringen må så vente til næste år, hvor vi forhåbentlig kan samles og fejre dem,” udtaler direktør for Tønder Erhvervsråd Peter Engel-Andreasen i en pressemeddelelse. 
Det er de to udvalgsformænd enige i.
 “Planlægningen af arrangementet er jo startet for længe siden, så vi har i udvalget nået at glæde os. Det er så vigtigt at sætte fokus på den indsats, som vores lokale erhvervsliv yder for at give så mange som muligt en chance ude på arbejdsmarkedet.” udtaler formand for Arbejdsmarkedsudvalget Jan Voss Hansen. 
Formand for Ungeudvalget, Allan Skjøth tilføjer: “Vi har rigtig mange, som gør en stor indsats for de unge i kommunen. Dem glæder vi os til at hylde, når vi uddeler dette års Ungepris.”
Tønder Erhvervsråd afprøver en helt ny måde at uddele priser på. I stedet for Awardshowet afholder de i år Awardweek i uge 48.  Her vil de uddele deres tre priser, Erhvervsprisen, Iværksætterprisen og Initiativprisen.
I den nærmeste fremtid vil der komme nærmere information om, hvordan Arbejdsmarkedsudvalgets Sociale Virksomhedspris og CSR-mærker samt Ungeudvalgets Ungepris uddeles i 2020. 
Tønder Erhvervsråd, Arbejdsmarkedsudvalget og Ungeudvalget ser frem til igen at kunne hædre kommunens virksomheder til Awardshow 2021.     

Be the first to comment on "TØNDER: Erhvervspriser uddeles på nye måder i 2020"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*