Vi planter træer, når du køber en børnemenu

– Hos Sunset Boulevard tænker vi meget over det aftryk, vi efterlader til de kommende generationer. Det er fx derfor, vi ikke længere udleverer sugerør sammen med vores sodavand, og derfor vi har valgt at anvende genbrugeligt materiale til vores emballage, når det er muligt.

Og nu gør vi igen restauranterne endnu grønnere. Nu er det nemlig helt slut med plastiklegetøjet i vores børnemenuer. I stedet vælger vi at plante træer til nye, danske folkeskove.

Til at plante dem, får Sunset Boulevard hjælp af Growing Trees Foundation. Og det bliver til ret mange træer: Alene det første år faktisk hele 150.0000. Det er et areal, som svarer til hele 66 fodboldbaner!

Skoven er fredskov. Det vil sige, at den bliver stående til, at dig og ungerne kan tage på skovtur, lege fange eller gå tur med hunden. Lige når I har lyst – og til evig tid.

Vi er ikke perfekte, og vi kan ikke redde hele verden. Men vi forsøger, så godt vi kan, at blive bare lidt bedre i morgen, end vi var i går. På den måde får vi mange flere muligheder for at se, høre og forkæle alle vores gæster – og gøre fremtiden grønnere. Sammen.

Be the first to comment on "Vi planter træer, når du køber en børnemenu"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*