Aabenraa Kommunes nye kultur- og fritidschef tænker i tradition og fornyelse

Mads Stendorf tiltræder 1. august som kultur- og fritidschef i Aabenraa Kommune. Han har stor erfaring på området, og han kender allerede en del til den kommune, han skal arbejde i.Mads Stendorf glæder sig til jobbet i Aabenraa Kommune, hvor han har første arbejdsdag 1. august. Foto: Privat

51-årige Mads Stendorf er 1. august Aabenraa Kommunes nye kultur- og fritidschef. Mads har været chef forBrancheforeningen Danhostel, og før det var han i ti år chef for Kultur & Idræt i Esbjerg Kommune.

– Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg kender allerede en del til Aabenraa Kommune, da jeg har familie i Aabenraa. Det er en kommune, hvor kultur, fritid og idræt fylder. Og det glæder jeg mig til at blive en del af, siger den kommende kultur- og fritidschef, som også glæder sig til at arbejde i en kommune, der har en stærk tradition:

– Aabenraa Kommune er for mig at se interessant, fordi der er en tydelig, traditionel vinkel i kulturen. Livet i grænselandet, unikke kulturbegivenheder som ringridning og den traditionelle dialekt er eksempler på tradition, jeg finder interessant. Ydermere er det også spændende at bruge traditionen som løftestang til fornyelse både inden for kultur og fritid, lyder det.

Mads Stendorf bor i Esbjerg med sin kone og parrets to børn. Fritiden bliver brugt på adskillige former for idræt, lige som der også banker et stort filmhjerte i brystet på Aabenraa Kommunes nye kultur- og fritidschef.

Direktør for Børn og Kultur i Aabenraa Kommune, Chriss Mailandt-Poulsen, glæder sig til at begynde samarbejdet med Mads Stendorf.

– Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Mads til stillingen som kultur- og fritidschef. Mads besidder mange af de egenskaber, vi ledte efter, og han har samtidig en solid erfaring fra kultur- og fritidsområdet med sig i bagagen, siger direktøren.

Be the first to comment on "Aabenraa Kommunes nye kultur- og fritidschef tænker i tradition og fornyelse"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*