Tønder Rådhus åbner på onsdag

Fra på onsdag den 27. maj vil Tønder Kommunes rådhus igen være åbent, og frem til og med onsdag den 10. juni vil der blive holdt ekstra længe åbent, for at få få hjulpet så mange borgere som muligt.

Borgerne i Tønder Kommune kan igen aflægge et besøg på rådhuset. Siden midten af marts har rådhuset været lukket, men med regeringens seneste udspil, er der nu givet grønt lys for, at dørene på Tønder Rådhus igen kan åbnes.

“Jeg er rigtig glad for, at vi igen kan hjælpe borgerne på rådhuset, for udover at medarbejderne glæder sig til at komme tilbage, så sender genåbningen også et stærkt og positivt signal om, at vi er godt på vej til at have kontrol over Corona-krisen”, fortæller Tønder Kommunes borgmester, Henrik Frandsen.

Frem til den 10. juni hedder åbningstiderne på rådhuset mandag til torsdag fra kl. 10-17 og fredag er der åbent fra kl. 10-13

Der vil dog fortsat være behov for en række foranstaltninger, der skal sikre borgere og kommunens medarbejdere bedst muligt mod at blive smittet:

•    Ved ankomst og afgang beder vi borgeren om at benytte håndsprit

•    Man skal trække et nummer ved ankomst.

•    Der kan max. være 10 borgere i ekspeditionsområdet ad gangen. En vagt vil være til stede og           være behjælpelig med at der ikke lukkes flere ind ad gangen end tilladt.

•    Man bedes forlade rådhuset efter endt ekspedition.

Med begrænsninger på antallet af borgere i ekspeditionsområdet, kan der være risiko for køer udenfor, hvis for mange borgere møder op på samme tid. Men det kan en del af de besøgende faktisk undgå, hvis de inden de tager på rådhuset går ind på kommunens hjemmeside.

“Vi opfordrer alle borgere til at bestille tid på kommunens hjemmeside, www.toender.dk,  hvis det drejer sig om pas, kørekort og nemID. Hvis man har bestilt tid på hjemmesiden undgår man at skulle vente i kø, og andre borgere undgår unødig ventetid på rådhuset”, lyder opfordringen fra Thomas Dam, der er chef for Tønder Kommunes Borgerservice.

Borgerservicecentrene i Toftlund, Skærbæk, Løgumkloster, Højer og Bredebro er lukket foreløbig.

Be the first to comment on "Tønder Rådhus åbner på onsdag"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*