TØNDER: Kulturugen handler om venskab

TØNDER KULTURUGE 2020 STÅR I VENSKABENS TEGN

Dette års tema for Tønder Kulturuge er “Venskab”. Så begynd allerede nu at forberede dit/jeres arrangement til næste år. Tilmeldingen åbner i midten af februar måned.

Kulturugen i 2020 vil igen finde sted i uge 40, hvor åbningsdagen er lørdag den 26. september og afslutningsdagen er søndag den 4. oktober. Åbningen vil i år være i Toftlund og afslutningen i Bredebro.

TILMELDING

Man kan tilmelde sig sit arrangement på Tønder Kommunes hjemmeside fra starten af februar måned. Dette vil blive annonceret i pressen, på facebooksiden “Din Fritid” og her på hjemmesiden.

Sidste tilmelding af arrangementer for foreninger/kulturaktører bliver den 5. juni og for skoler/institutioner den 24. juni.

SØG PENGE TIL DIT ARRANGEMENT

Husk der er mulighed for at søge tilskud til jeres arrangement hos Kulturelt Forum eller via diverse fonde. Alle foreninger i Tønder Kommune kan få adgang til Fonde.dk. Vil din forening have adgang til Fonde.dk, så skriv til pokof@toender.dk

KONKURRENCE – ÅRETS FORSIDE

Alle borgere i Tønder Kommune kan i år deltage i konkurrencen om at lave årets forside til brochuren for Tønder Kulturuge. Brochuren bliver husstandsomdelt til hele kommunen.

Forsiden skal illustrere årets tema “Venskab”. Forslaget skal sendes til Kultur og Fritid til Mette Drøhse Petersen medp7@toender.dk senest den 1. april.

Gevinsten – udover at få sit forslag på forsiden af den husstandomdelte brochure, vil være en flot gavekurv.

Be the first to comment on "TØNDER: Kulturugen handler om venskab"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*