Ny sæson i Tønder Kulturskole

06-08-2020 – Så er Tønder Kulturskole klar til at starte den nye sæson. Har du lyst til at gå til musik, billedkunst, ballet, teater, film, musikproducer eller måske prøve kræfter med at skrive som en forfatter, så er der nu mulighed for at tilmelde sig den nye sæson. Kulturskolen er primært rettet mod børn og unge fra 0 – 25 år.

I år er der flere nye tiltag, blandt andet et billedkunstkursus for unge fra 18 år og opefter. Her vil man have fokus på akvarel- og akrylmaling. På Filmholdet for børn i 5. og 6. klasse koncentrerer man sig i år om at optage i green screen studiet på kulturskolen, hvorefter man mixer filmoptagelserne med alle mulige baggrunde og tricks, så man får lavet nye sjove og fantasifulde film ud af det.

På forfatterlinjen er der to forskellige hold, hvor man kan lære at skrive. Hvis man er vild med Harry Potter, Ringenes Herre eller Skammerens datter, kan man på Fantasyholdet få redskaber til at skrive sine egne fantasyhistorier. På forfatterholdet 17+ skal man være 17 år eller derover for at deltage. Her får man forskellige redskaber til at skrive kreativt og arbejde med egne historier i forskellige genrer.

Endelig er der et nyt bevægelsestiltag for de allermindste – Tumlingeballet for børn på 3 – 4 år. Gennem leg og øvelser fra balletverdenen får børnene begyndt udviklingen af den rytmiske og musikalske sans. På de to øvrige ballethold – Ællinger 5 – 9år, og på Ungsvaner fra 10 år og opefter, er der også ledige pladser.

Inden for musik er der endnu ledige pladser i soloundervisning i klaver, guitar, elbas og kontrabas. Derudover kan man som noget nyt få soloundervisning i musikproduktion, musikskabelse på computer. Der er ledige pladser på Familiemusikholdet, hvor børn mellem 1 – 5 år kan gå sammen med deres forældre, der pladser på Musikholdet for 1. – 2. klasse og på Børnebandet for 3. klasser.

På de to teaterhold fra 11 – 14 år og fra 15 – 20 år, kan man prøve kræfter med teaterimprovisation, teatersport, rollespil og skuespil.

Læs mere om alle fagene på kulturskolens hjemmeside www.toenderkulturskole.dk

Be the first to comment on "Ny sæson i Tønder Kulturskole"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*