HADERSLEV: Kulturtræf 2020

“Kulturlivet i Haderslev kommune vokser, og kulturaktørerne efterspørger platforme, hvor de kan mødes med hinanden og på tværs af kulturområderne. Vi inviterer derfor alle kulturaktører fra hele kommunen til at komme til Kulturtræf 2020 ”, siger Lars Løvgen Boisen, formand for Kultursamvirket i Haderslev Kommune, i en pressemeddelelse i dag,og fortsætter:

”Med Kulturtræf 2020 sætter vi fokus på, hvordan foreningerne kan komme ud med deres budskaber om, hvad de laver, og hvordan andre kan blive en del af det”.

Netop udfordringen med at tiltrække og fastholde frivilligen er noget, der går igen, når foreningslivet skal pege på deres udfordringer.

Fokus for Kulturtræf 2020 er derfor ”Ud i Kulturen – ind i foreningen”. Programmet byder bl.a. på:

  • Oplæg ved Jesper Koch, adfærdspsykolog og foredragsholder, om ‘Neuromarketing – Bliv bedre til at tiltrække og motivere frivillige!’  
  • Oplæg og workshops om relevante kulturemner.
  • Mulighed for at netværke med andre kulturaktører. 
  • Paneldebat om frivilligheden i Haderslev Kommune anno 2020.

Dagen sluttes af med en dansk-tysk danseforetælling om grænser og fællesskab, hvor professionelle dansere fra Berlin Staatballett optræder sammen med børn og unge fra grænselandet. Hele dagen bindes sammen på kyndig vis af Alex Bødiker.

Læs mere og book (gratis) billetter på www.haderslev.dk/kulturtræf

Fakta om Kulturtræf

  • Et gratis tilbud til alle kulturaktører i Haderslev Kommune
  • Arrangeres af Kultursamvirket i Haderslev Kommune. Kultursamvirket består af 9 repræsentanter for foreningslivet indenfor kulturområdet i Haderslev Kommune.

Fakta om Kultursamvirket i Haderslev Kommune

  • Består af 9 repræsentanter for kulturlivet i Haderslev Kommune.
  • Mødes 8 gange om året og behandler sager med relevans for kulturområdet i Haderslev Kommune, herunder støtte til offentlige kulturelle arrangementer.
  • Formand for Kultursamvirket er Lars Boisen , Vedsted Søfestival. Næstformand er Hans V. Bang fra Haderslev Kunstforening. Derudover er følgende medlem af Kultursamvirket: Mona Damkjær, Sønderjysk Figurteater, Hans Skøtt, SG25, Bjarne Beck, Tørning Mølle, Henning Hansen, Vojens Kultur- og Musikhus, Kiss Billing, Gram Friluftsspil, Inger Bork-Larsen, Haderslev Lærerkor.

Be the first to comment on "HADERSLEV: Kulturtræf 2020"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*