Børnetilbud fra DR ændres på grund af corona

DR kommer i forbindelse med corona-epidemien nu med en række tiltag, der både skal hjælpe familier med at navigere i situationen og samtidig skabe adspredelse i de danske hjem.

COVID-19 fylder rigtigt meget i samfundet lige nu, og det gør det også for Danmarks børn, der nu er hjemme fra skole. Derfor har DR taget en række tiltag, som både skal sikre, at børnene er opdaterede og informerede, og at de får svar på spørgsmål og bekymringer i forhold til corona. DR vil samtidig også hjælpe med, at de får en så normal hverdag som muligt under omstændighederne, hvor der også er plads til adspredelse, luft og smil.

Derfor er fire tiltag iværksat:

Skolemateriale lagt ud

I forhold til de mange spørgsmål mange børn har om corona, har DR Skole netop udgivet tre pakker med information om corona rettet mod henholdsvis indskolingen, mellemtrinet og udskolingen. Man har ligeledes frigivet hjemmeundervisningsmateriale, som forældre frit kan bruge. Det ligger offentligt tilgængeligt her

’Ultra Nyt’ på DR1

På ’Ultra Nyt’ opjusterer man tilstedeværelsen på de digitale platforme, hvor man nu er til stede 15 timer i døgnet. For at sikre at børnene kan få dagens nyheder og samtidig kan tale med deres forældre om dem, sender DR nu ’Ultra Nyt’ på DR1 – lige nu klokken 18.20 med start i dag, onsdag.

App med nyt indhold til de helt små

Til de 4-8-årige er DR’s Ramasjang app netop blevet opdateret med ny animationsstil og nyt indhold. For at flest muligt får glæde af appen vil den også virke på ældre iPads, der ikke længere supporteres af Apple – om end i en lettere begrænset udgave.

Film at samles om

Hver morgen, alle ugens dage, vil mindst én kvalitetsbørnefilm for de mindste blive programsat på Ramasjang, og filmene vil også kunne streames på DRTV- og Ramasjang-appen. I samme ånd sendes børnefilm, som børn og forældre kan se sammen, fredag og lørdag aften klokken 20.00. Følg med på programoversigten på dr.dk.

Be the first to comment on "Børnetilbud fra DR ændres på grund af corona"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*