Tønder Kommune søger indstillinger til Ungeprisen

    Tønder Kommunes Ungeudvalg vil gerne have de unge godt i gang med en uddannelse eller et job. Derfor uddeler udvalget igen i år Ungeprisen til nogen, der yder en ekstra indsats for de unge. Tanken bag Ungeprisen er at hædre en rollemodel, en person, en organisation eller en virksomhed, der gør en særlig indsats for at få unge i uddannelse eller beskæftigelse.     
    For første gang vil der i år også være mulighed for at uddele Ungeprisen til en ung, der for eksempel har gjort en ekstraordinær indsats for at skabe interesse og motivation for den uddannelse, vedkommende er i gang med eller har gennemført eller på anden måde bidraget til at få andre unge i uddannnelse eller arbejde.     “Ungeprisen er en rigtig fin mulighed for at anerkende en person, forening eller virksomhed der gør noget ekstra for de unge, som Ungeudvalget også er sat i verden for at støtte. Det er de unge der ikke går den lige vej i uddannelsessystemet, men har brug for lidt ekstra, så de også kan lykkes med uddannelse og job. I år kan prisen også kan gives til en ung, der har vist vejen for andre unge ved for eksempel at være en god rollemodel eller på en anden måde har ydet en ekstra indsats”, siger Allan Skjøth, der er formand for Ungeudvalget, i en pressemeddelelse.

  Indstillingsfristen for Ungeprisen er den 31. oktober 2020 klokken 12.

Indstillingsskemaet findes på Tønder Kommunes hjemmeside under bjælken “Erhverv”. Her finder man et skema, som kan udfyldes og sendes elektronisk.  
Ungeudvalget har nedsat en dommerkomité, der vil udpege finalisterne, som alle hædres.
Vinderen modtager Ungeprisen samt en pakkegave på 5.000 kroner. 

Uddelingen af Ungeprisen vil foregå, så retningslinjer i forhold til COVID-19 overholdes. 
     

Be the first to comment on "Tønder Kommune søger indstillinger til Ungeprisen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*