Sæt dit præg på DMI’s hjemmeside

DMI søger brugere af dmi.dk, som vil hjælpe til med at gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Brugerne skal indgå i et panel, som repræsenterer de mange forskellige typer af brugere, der besøger siden.
DMI’s hjemmeside er til for alle borgere i Danmark, og siden skal derfor dække vidt forskellige behov. For nogle borgere er det tilstrækkeligt at orientere sig hurtigt om det lokale vejr i de kommende timer, så de er klædt på til dagens cykeltur til arbejde, og de ved, om børnene skal have regnfrakken med i skole. For fiskeren er det derimod mere kritisk at have adgang til viden om for eksempel vindforhold, strømforhold og bølgehøjde. Mens det for entusiasten er vigtigt at kunne fordybe sig i mere nørdede detaljer om vejr, klima og hav. Brugerpanelet bliver sammensat med henblik på at afspejle alle typer af brugere, der søger information og viden på dmi.dk. Fælles for dem alle er, at de hurtigt skal kunne finde det, de leder efter på hjemmesiden. Det opnår vi bedst, hvis siden udvikles i tæt dialog med brugerne.

’I 2019 blev dmi.dk relanceret efter, at siden havde haft samme udtryk i mere end 20 år. Det reagerede vores brugere af hjemmesiden kritisk på, og mange tog og har taget sig tid til at komme med forslag til forbedringer. Der skal lyde stor tak for de gode forbedringsforslag til vores engagerede brugere,’ siger DMI’s direktør Marianne Thyrring og fortsætter:

’Vi har lyttet til kritikken og løbende optimeret sitet, men vi må også erkende, at skal vi helt i mål med en mere brugervenlig version af dmi.dk, bliver vi nødt til at sætte gang i en større opgradering af sitet med hjælp fra og inddragelse af vores brugere. For vores site skal være til for brugerne og ikke omvendt.’

Ønsker du at deltage i brugerpanelet, så udfyld spørgeskema og tilmeld dig på: https://dmi.brugerpaneler.dk/ Den forbedrede version af sitet forventes fuldt udrullet i starten af 2021.

Be the first to comment on "Sæt dit præg på DMI’s hjemmeside"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*