Arwos: – Husk at desinficere din skraldespand

30-07-2020 – En medarbejder hos renovatør Harm Mammen og Sønner er smittet med corona-virus. Medarbejderen var chauffør på de ruter, som tømmer genbrugsbeholdere og skraldespande for Arwos rundt i Aabenraa Kommune.

Derfor kommer forsyningsselskabet Arwos med en klar opfordring til sine kunder:

– Alle kunder opfordres til at vaske eller desinficere håndtag på låg og selve skraldespanden. På den måde kan vi alle bidrage til at mindske smittespredningen, siger direktør Ole Damm.

Medarbejderne benytter typisk handsker, når de tømmer beholdere. Alligevel opfordrer Arwos forbrugerne til at vaske håndtag på beholderne – for en sikkerheds skyld.

Kan forsinke tømning

I alt er tre chauffører er hjemsendt som følge af smitteudbruddet. Desværre er det ikke nemt at finde afløsere her i ferietiden. Derfor har Arwos bedt Harm Mammen og Sønner prioritere tømningen indtil videre.

– Vi tømmer alle de beholdere, vi kan, men dagrenovation har førsteprioritet. Ellers bliver det ulækkert i sommervarmen. Vi skal nok tømme genbrugsbeholderen, men der kan gå et par dage ekstra, siger Ole Damm.

Chaufførerne har været på flere ruter rundt i Aabenraa Kommune. Er du tilmeldt Arwos’ SMS-ordning før tømning – og bor du på en strækning, hvor de tre chauffører har været – får du tilsendt til SMS fra Arwos med selvsamme opfordring til desinfektion af beholder-håndtagene.

Har kunderne spørgsmål, er de velkomne til at kontakte Arwos Kundeservice på tlf. 76930000.

Her skal du desinficere:

A. På håndtag ved til låget
B. På håndtag ved på beholderen
C. Låget som helhed

Den smittede skraldemand og hjemsendte kollegaer tømte dagrenovation. Men for en sikkerheds skyld opfordre vi til, at du både desinficer eller vasker beholdere til genbrugsbeholder og dagrenovation.

Hvor har den smittede chauffør været?

Den smittede chauffør er afløser og har de seneste 3 dage været i områderne indtegnet på nedenstående kort:

Be the first to comment on "Arwos: – Husk at desinficere din skraldespand"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*