“Alene i vildmarken” er tilbage med en ny sæson – Torben fra Rømø deltager

Fra 27. februar klokken 20.00 på DR1 og DRTV: Otte modige danskere er klar til den norske vildmark og en ny sæson af ‘Alene i vildmarken’.

‘Alene i vildmarken’ er tilbage med en ny sæson på DR1, hvor otte modige danskere kæmper om at blive den sidste tilbageværende i den norske vildmark. Det melder DR ud i en pressemeddelelse.

Årets udvalgte deltagere konkurrerer på lige vilkår, men hver især har de forskellige forudsætninger for at deltage og for at vinde. Hvem træffer de rigtige valg? Hvem har den nødvendige erfaring?

De medvirkende forbereder sig på mange uger i vildmarken og bygger shelters og hytter, der er en hobbit værdig. Men de må også sande, at det er umuligt at forberede sig på vildmarkens luner og naturens kræfter, når de bliver ramt af så voldsomme oversvømmelser, at de må forlade deres nye hjem i vildmarken.

Bliver det sult, naturens kræfter, ensomheden eller noget helt andet, der i sidste ende får dem til at ‘trykke på knappen’ og tage hjem?

Deltagerne er i alle aldre og kommer fra hele landet. Hvem har hvad der kræves for at overleve – helt alene? Det vil vise sig fra 27. februar på DRTV og DR1, hvor udsendelsen sendes klokken 20.00 på torsdage.

Torben er selvstændig tømrermester på Rømø og redder ved Kystredningstjenesten, hvor han arbejder med liv og død. Torben bor med sin kone og deres tre døtre på en landejendom med heste. Torben går på jagt i Tyskland og fisker på Rømø. Torben tager i vildmarken for at vinde og er villig til at gå langt for at være den sidste, der skal hentes hjem.

Be the first to comment on "“Alene i vildmarken” er tilbage med en ny sæson – Torben fra Rømø deltager"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*