AABENRAA KOMMUNE: Hærvejsskolen i Rødekro indvies: Den røde snor bliver klippet

Elever, forældre og ansatte er med, når Hærvejsskolen i Rødekro torsdag 6. februar klokken 16.00 officielt indvies. Borgmester Thomas Andresen samt formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, Kirsten Nørgård Christensen, vil også være til stede.

En af Aabenraa Kommunes største totalentrepriser står nu endeligt færdigt og klar til indvielse. Børnehuset Fladhøj blev indviet i august sidste år, og nu er turen kommet til den cirka 6000 kvadratmeter store tilbygning af Hærvejsskolen. Samlet har de to byggerier i Rødekro en projektpris på 108 millioner kroner.

Den officielle indvielse af Hærvejsskolen 6. februar klokken 16.00 sætter et endeligt punktum for det arbejde, der blev sat i gang med første spadestik tilbage i maj 2018.

Byggeriet giver skolen et nyt pædagogisk læringscenter, forbedrede lærerforberedelsesfaciliteter, ni klasselokaler til mellemtrin, ni klasselokaler til udskoling og nye faglokaler – tre naturfagslokaler, to musiklokaler og én multisal.

– Det er en festdag for alle involverede, og jeg glæder mig meget til at være en del af fejringen. Det er et omfattende byggeprojekt, vi nu kan fejre. Jeg er sikker på, at både elever og lærere får stor glæde af tilbygningen, siger formand for Børne- og Uddannelsesudvalget Kirsten Nørgård Christensen, der sammen med borgmester Thomas Andresen vil være med til indvielsen.

Det samme vil skolens elever og forældre samt alle andre interesserede. Det er en festdag, hvor alle er inviteret. Af hensyn til forplejning skal tilmelding ske til sekretariatsleder Vibeke Gram-Nielsen på mail ven@aabenraa.dk eller telefon 73 76 61 20 senest mandag 3. februar.

Program:

16.00: Samling i Multisalen – Velkomst ved skoleleder Pernille Reschat

16.05: Tale ved borgmester Thomas Andresen

16.15: Tale ved udvalgsformand Kirsten Nørgård Christensen

16.25: Den røde snor klippes

16.30: Tale ved skolebestyrelsesformand Helle Lausten

16.40: Tale ved skoleleder Pernille Reschat

16.50: Ordet frit

17.00: Kaffe og lidt sødt på Skoletorvet

Be the first to comment on "AABENRAA KOMMUNE: Hærvejsskolen i Rødekro indvies: Den røde snor bliver klippet"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*