AABENRAA: Dannebrogordenens Ridderkors uddelt til syv politikere i Aabenraa Kommune

Byrådsmødet onsdag 29. januar i Aabenraa Kommune fik en anderledes begyndelse. Efter godkendelsen af dagsordenen tog borgmester Thomas Andresen nemlig ordet for at hylde syv af byrådets politikere.

Det var syv stolte byrådspoltikere, der onsdag modtog Dannebrogordenens Ridderkors. Foto: Lene Esthave

Dannebrogordenens Ridderkors uddeles til kommunale politikere, der har siddet i kommunalbestyrelse i mere end 16 år. I Aabenraa Kommune blev hele syv byrådspolitikere onsdag tildelt ridderkorset i forbindelse med byrådsmødet.

Karsten Meyer Olesen, Povl Kylling Petersen, Ejler Schütt, Kirsten Nørgård Christensen, Erwin Andresen, Christian Panbo og Jan Riber Jakobsen fik alle tildelt korset i begyndelsen af byrådsmødet.

– Som borgmester er jeg meget taknemmelig over, at vi har så engagerede lokalpolitikere, som er med til at få byrådet til at hænge sammen. Når man har siddet i minimum 16 år, så fortjener man respekt og anerkendelse, og jeg er glad for, at vi i dag fortjent kan uddele ridderkorset til de syv, siger borgmester Thomas Andresen i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Når man sidder i kommunalpolitik i så mange år, så er man med til at sikre, at demokratiet varetages og fungerer. Det må ikke undervurderes, og derfor kan de syv politikere også være mere end almindeligt stolte over det flotte ridderkors.