Aabenraa Kommune holder alle bygninger og institutioner åbne trods udvidet hjemmearbejde


Aabenraa Kommunes beredskab har netop været sammenkaldt for at træffe de første beslutninger om det udvidede hjemmearbejde, som Statsministeren opfordrede til på sit pressemøde fredag kl. 14.00.
I Aabenraa Kommune forbliver alle bygninger og funktioner fortsat åbne med normale åbnings- og træffetider. Det gælder naturligvis også skoler, dagsinstitutioner, plejecentre, biblioteker og alle andre borgerrettede institutioner og afdelinger. Alle medarbejdere møder også som vanligt på deres arbejdspladser mandag. Det melder Aabenraa Kommune ud i en pressemeddelelse.

Udvidet hjemmearbejde fra tirsdag morgen

Fra tirsdag vil udgangspunktet derimod være, at administrative medarbejdere og særligt på rådhusene, arbejder hjemmefra, hvis de ikke har nødvendige borgerrettede funktioner. Rådhusbygningerne i Aabenraa, Tinglev, Bov, og Jobcenteret vil fortsat være åbne helt som normalt på lige fod med alle andre kommunale institutioner og faciliteter. Alle politiske møder og nødvendige møder med eksterne samarbejdspartnere vil også blive afholdt indtil videre. Beredskabet træder sammen igen mandag for at drøfte yderligere detaljer i håndteringen af det udvidede hjemmearbejde.

Be the first to comment on "Aabenraa Kommune holder alle bygninger og institutioner åbne trods udvidet hjemmearbejde"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*