AABENRAA/TØNDER: Tag på Skattejagt med Rasmus Klump lørdag den 22. og søndag den 23. august

AABENRAA/TØNDER. – Deltagerne får adgang til et digitalt skattekort, hvor alle Rasmus Klump-skatteposterne er angivet, og så kan I bevæge jer afsted på skattejagt i et område nær jer. Skatteposterne optræder i form af Rasmus Klump-bamser/-produkter og tegninger, så Rasmus Klump er ikke fysisk tilstede, men vil være illustreret på de forskellige poster. Se oversigten over byer med skatteposter her.

HVORNÅR

Lørdag den 22. august og søndag den 23. august – I vælger selv, hvilken dag der passer jer bedst.

HVORDAN

Alle deltagere modtager forud for skattejagten en opvarmningsvideo i bedste Rasmus Klump-stil, så du kan varme hele kroppen op hjemmefra, inden du skal ud på skattejagt. Du vil også modtage en pakke med en Rasmus Klump-refleksvest inkl. klistermærker til at sætte på maven og en flot medalje samt diplom, når skattejagten er klaret. Brug også gerne refleksvesten, når du færdes i trafikken på andre tidspunkter.

Og… Ingen skattejagt uden et skattekort! Når du deltager i skattejagten, får du adgang til et digitalt skattekort, hvor alle Rasmus Klump-posterne er angivet. Og så er det ellers bare at tage af sted på skattejagt. Det koster 100 kr. + porto (50 kr.) pr. barn at deltage. Forældre er gratis med.

Bestil senest 19. august så I kan nå at modtage pakken inden skattejagten.

Forevig jeres skattejagt – og deltag i vores konkurrence

Måske det skal foreviges, at I er på skattejagt og har fundet alle posterne – og dermed fået både diplom og guldmedalje? Del gerne jeres skattejagt med os i form af et foto eller videoklip på Instagram/Facebook med #rasmusklumpskattejagt, så deltager du automatisk i vores konkurrencen om 4 billetter og 2 turpas til Tivoli.

Skattejagt til fordel for Børneulykkesfonden og Legeheltene

Når du og dit barn deltager i skattejagt med Rasmus Klump, støtter I samtidig Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Børneulykkesfonden arbejder for at forebygge børneulykker og skabe sikre rammer for danske børn uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Læs mere på www.børneulykkesfonden.dk

I støtter også Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de ca. 65.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Læs mere på www.legeheltene.dk

Be the first to comment on "AABENRAA/TØNDER: Tag på Skattejagt med Rasmus Klump lørdag den 22. og søndag den 23. august"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*