TØNDER: Har du “guld”i gemmerne?

Hvis du vil vide om det er guld eller glimmer du har i gemmerne, så kan det det afklares hos Blå Kors Genbrug i Tønder, torsdag den 27. august, mellem kl. 15.00 og 18.00.

Her vil Blå Kors Genbrugs vurderingsekspert,  Kirsten Marie Bruun Kragh sidde klar ved bordet.

Kirsten Marie Bruun Kragh, har tidligere vurderet genstande for et privat auktionshus, og har således stor indsigt i og viden om antikviteter og markedspriserne.

Det koster ikke noget, at få kostbarhederne vurderet. Det er bare at møde op i Blå Kors Genbrugsbutik på Nørremarksvej 84. Det er ikke muligt at bestille tid, så kom mellem kl. 15.00 – 18.00. Ventetiden kan evt. bruges til en rundtur i butikken.

Så kig kælder og loft godt igennem, få tjekket arvestykkerne, eller har du måske været heldig på loppemarkedet, så er muligheden der for, at få afklaret om det er guld eller glimmer.

– I Blå Kors hjælper vi blandt andet mennesker, som er hjemløse, ensomme, psykisk, fattige, misbrugere og deres pårørende, der har brug for en håndsrækning.

– Vi hjælper børn og unge, der vokser op i hjem med alkohol- og stofmisbrug. – Vi hjælper unge og voksne ud af misbrug og hjemløshed. – Vi hjælper dem, der kæmper med misbrug, og vi hjælper deres pårørende.

Be the first to comment on "TØNDER: Har du “guld”i gemmerne?"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*