AABENRAA: Børne-september i NygadeHuset

Er du på barsel, eller har du og din baby bare lyst til at komme ud af huset? Tag fx til yoga, sansemotorik, leg og hygge, baby laver kunst eller dans og bevægelse i NygadeHuset.

Der er bestemt ingen grund til at blive hjemme på sofaen i september. NygadeHuset i Aabenraa byder på en lang række arrangementer for dig og din pode. 

Det hele begynder med “Mig & Min Baby: Yoga” onsdag d. 2. september. Her giver Anja Weichenthal, der i mange år har undervist i yoga og er jordemoder, råd, vejledning og øvelser, som du kan lave sammen med din baby. På dagen underviser hun i efterfødselsyoga. 

Mandagen efter er sansemotorik på programmet. Her kan du og din baby øve motorik, sansestimulering, babymassage og ikke mindst få en ordentlig skive hygge og nærvær til deling. Det hele handler om sansestimulering, lege og aktiviteter, som styrker din babys udvikling og udviklingstrin i det første leveår. Eva Jacobsen Andresen, der er uddannet ergoterapeut og sansemotorisk konsulent, underviser.

Torsdag d. 17. september kan I går på opdagelse i kunstens verden. “Mig & Min Baby: Laver Kunst” er en hyggelig stund i NygadeHusets Café, hvor der er gjort klart med lærreder og uskadelig fingermaling, så de mindste kan komme i gang med deres først kunstværker. Lige til at hænge på vægge eller give som gave til de stolte bedsteforældre. 

Er du hjemmepasser, eller har du bare lige en hyggelig fridag med børnene ude af huset? Mandag d. 28 september er der i NygadeHuset “Leg & Hygge: For Forældre og børn”. Her får du mulighed for lidt voksensnak, mens børnene brænder krudt af og laver nye venner.

NygadeHuset byder i septeber desuden på hygge og krea for de lidt ældre børn. Fx et keramikforløb, SøndagsÅbent med Silja fra Ramasjang og åbne værksteder for børnefamilier. 

Tilmeld dig og se priser på de forskellige arrangementer på nygadehuset.dk

Be the first to comment on "AABENRAA: Børne-september i NygadeHuset"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*