Tønder Festival 2024: Pædagogstuderende fra UC Syd sætter fut i familieuniverset

Pressefoto: Hoppeline.

Godt nyt til børnene: Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang

I år vil Tønder Festivals Familieunivers være i samarbejde med UC Syd i Tønder, hvor 18 studerende fra pædagoguddannelsen sørger for aktiviteterne i området. Aktiviteterne er for børn i alderen 0-12 år, som sammen med deres forældre kan gå på opdagelse i områdets mange aktiviteter. Temaet er western, og det vil både udsmykning og aktiviteter bære præg af.

Udover aktiviteter i Familieuniverset inviterer UC Syd til show med Pernille Germansen, kendt fra DR Minisjang.

De 18 studerendes engagement i festivalen er en del af UC Syds forsøg med pædagoguddannelsen i Tønder, hvor de studerende skal mere ud i praksis og have faget i hænderne.

”Som helt ny uddannelse i byen er det vigtigt for os indgå samarbejde med lokale aktører. Pædagoguddannelsen sætter stor pris på samarbejde med Tønder Festival fordi det kvalificerer de studerendes undervisning og understøtter deres faglighed på vejen til at blive pædagoger” udtaler Lotte Gilbert Langseth, lektor på UC Syd, Pædagoguddannelsen i Tønder.

Familieuniverset

I familieuniverset kan børn og forældre fordybe sig i kreative, sjove og finurlige aktiviteter med forskellige bæredygtige materialer. I familieuniverset møder man en flok legesyge og kreative pædagogstuderende fra pædagoguddannelsen i Tønder. Aktiviteterne henvender sig til børn fra 0 til 12 år. I forbindelse med Familieuniverset byder Jamteltet på en familiekoncert, hvor store og små kan møde Hoppeline, Frække Frø og Pernille Germansen og band.

Legekoncert med Hoppeline og Pernille

Børn fra over 3.000 danske dagtilbud kender allerede Hoppeline-universet med de mange bevægelses-fortællinger og musik. Hoppelines legekoncerter er fuld af rytmisk musik af høj kvalitet. Koncerterne er i børnehøjde og understøtter børns bevægelser og fantasi. Der kommer sved på panden, når publikum sammen med Pernille og Hoppeline tramper som flodheste, skifter gear i racerbilen og lister rundt som monstre i natten. Sangene i legekoncerten skaber en let forståelig ramme, som gør det nemt at lege med, og som giver plads til børnenes egen fantasi.

Åbningstider i Familieuniverset:

Torsdag-fredag-lørdag kl. 12:00-17:00.

Tønder Festival afholdes i dagene 21. 22. 23. 24. august 2024

www.tf.dk

www.facebook.com/tonderfestival

Twitter: @tonderfestival

Instagram: TONDERFESTIVAL

Billetsalg på www.tf.dk

Kilde: Tønder Festival