Region Syddanmark: Regionen opretter corona-jobbank

Regionen opfordrer nu ledige eller pensionerede sygeplejersker, læger og andet sundhedspersonale samt sygepleje- og medicinstuderende og pædagoger til at stille sig til rådighed for de syddanske sygehuse og sociale tilbud. De tilmeldte skal hjælpe til, hvis sygehusene eller de sociale tilbud får brug for flere hænder i forbindelse med  coronavirus/COVID19. Regionen giver nu pensionerede eller ledige læger, sygeplejersker og andet uddannet sundhedsfagligt personale mulighed for at melde sig som assistance på de syddanske sygehuse. Det samme gælder for ledige eller pensionerede pædagoger, som der kan blive brug for på regionens sociale tilbud. – Vi kan se, at udviklingen med coronavirus kan gå meget hurtigt, og selvom vi lige nu ikke har et akut behov for flere hænder, så kan det hurtigt blive aktuelt, og derfor opfordrer vi allerede nu folk til at melde sig, siger regionsrådsformand Stephanie Lose (V). 

Registrer dig og afvent info – mød ikke uanmeldt op!

 Det er vigtigt, at interesserede registrerer sig og skriver en kortfattet ansøgning. Det er også vigtigt, at ansøgere undlader at opsøge sygehusene eller de sociale tilbud, inden de er blevet kontaktet og har lavet en aftale med regionen.  – Vi vil kontakte folk løbende, og der er derfor ingen reel ansøgningsfrist. Ansøgere vil blive kontaktet, når vi har behovet, og ansøgere vil måske blive bedt om uddybende oplysninger, afhængigt af hvad det enkelte sygehus eller afdeling har behov for, siger HR-direktør Lene Borregaard i en pressemeddelelse i dag, og tilføjer, at aflønningen vil følge de relevante overenskomster. 

Flere uopfordrede ansøgere allerede

 Sygehusene har allerede fået flere uopfordrede ansøgninger fra syddanskere, der ønsker at give en hjælpende hånd. – Jeg vil gerne takke de mange syddanskere, der allerede nu viser interesse for at hjælpe til i den alvorlige situation, vi står i. Det er godt at mærke den store opbakning og sammenhold, siger Stephanie Lose. Se stillingsopslaget herDu kan se og søge stillingerne som COVID/19-assistance her

Be the first to comment on "Region Syddanmark: Regionen opretter corona-jobbank"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*