Nu kan du søge støtte: Norlys Vækstpulje er klar med 25 mio. kr. i årets første uddelingsrunde

Norlys Vækstpulje Midt har siden sin start støttet lokale projekter med 47,6 millioner kroner, og puljen er lige nu åben for ansøgninger.

Sidste år hjalp Norlys Vækstpulje Midt 230 lokale initiativer med at realisere deres ambitioner, og nu er det igen muligt at søge om en økonomisk håndsrækning fra puljen.

I alt er der afsat 25 millioner kroner til uddeling i første ansøgningsrunde på tværs af de regionale vækstpuljer.

– Som andelsselskab har Norlys et ansvar for at skabe værdi for sine andelshavere, og her spiller Norlys Vækstpulje Midt en afgørende rolle ved at bakke op om bæredygtige, grønne og lokalt forankrede projekter, der gør en konkret forskel ude i virkeligheden. Det har vi gjort siden 2020 og jeg ser frem til sende en hjælpende hånd til endnu flere initiativer, siger Per Kristensen, formand for Norlys Vækstpulje Midt.

Alle kan søge

Sidste år gik cirka 70 procent af de afsatte midler til at støtte initiativer inden for forenings-, idræts- og kulturlivet.

Norlys Vækstpulje Midt støtter dog også initiativer, der eksempelvis har fokus på uddannelse, forskning samt innovative idéer, der kan skabe arbejdspladser.

– I november sidste år uddelte vi støtte for 10. gang, og der støttede vi for eksempel Alvis Gruppen, der er en virksomhed fra Skive, som er i gang med at udvikle en undervisningsportal, som kan hjælpe elever med læringsvanskeligheder i FGU’s værksteder og deres lærere, siger Per Kristensen.

Siden Norlys Vækstpulje Midt for første gang uddelte støtte til lokale initiativer i oktober 2020 er der fordelt i alt 47,6 millioner kroner.

Norlys Vækstpulje Midt har ansøgningsfrist den 1. marts 2024, og du kan læse mere om Norlys Vækstpulje Midt og søge støtte på Norlys’ hjemmeside.

Du kan desuden finde den fuldstændige liste over projekter, som Norlys Vækstpulje Midt har støttet siden 2020.

Der er årligt tre uddelingsrunder i Norlys Vækstpulje Midt, og fristen for at søge de efterfølgende to runder er 1. juni og 1. oktober.

Kilde: Norlys