TØNDER: Læs om bl. a Højer Mølle og Zeppelinmuseet


Set hos Jefsen Bog & Ide i Tønder: 111 steder i Sønderjylland og Slesvig som du skal se
Pris 199,00 kr.

Tag med til Grænselandet og oplev den unikke historie og de fantastiske fortællinger, som gemmer sig i Sønderjylland og Slesvig. Bogen viser dig 111 steder, som du ikke finder i de almene guidebøger.

Sønderjylland og Slesvig er noget for sig. Regionen har en stor plads i hjertet på de fleste danskere pga. dens særlige historie gennem mere end 1.000 år, herunder treårskrigen, nederlaget i 1864 og Genforeningen i 1920.

Området byder også på storslåede naturoplevelser med blå bølger, tidevand, bakker og skove, marsk og hede. Det vrimler med kulturtilbud i både købstæder og landsbyer, og regionens ildsjæle driver særegne lokalmuseer, som altid er et besøg værd.

Du kan altid tage på nye eventyr i Grænselandet, og 111 steder i Sønderjylland og Slesvig som du skal se viser dig, hvor du skal lede. Find flagermuskolonier og vandbøfler, besøg de lokale slotte, kirker og museer, mærk historiens vingesus, grav efter fossiler, eller smag dig gennem regionens mange spisesteder og lokalproducenters varer.
Anmeldercitater:

»Bogen er en inspirerende guide til grænselandet. Forfatterne har ikke følt sig forpligtet til at tage alle ’

Be the first to comment on "TØNDER: Læs om bl. a Højer Mølle og Zeppelinmuseet"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*