Information om genåbningens fase to i Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune er i gang med planlægningen af fase to i genåbningen, som på de fleste områder træder i kraft fra mandag 18. maj.

På baggrund af regeringens offentliggørelse af planerne for fase to og tre af genåbningen, er Aabenraa Kommune i gang med planlægning af genåbningen for 6.-10. klasse i Folkeskolen samt ind- og udlån på biblioteker. For begge områder gælder, at åbningen sker mandag 18. maj.

– Jeg glæder mig meget over, at der i Aabenraa Kommune nu kan åbnes endnu mere af den hverdag, vi alle savner at komme tilbage til, siger borgmester Thomas Andresen og fortsætter:

– Samtidig er jeg meget tryg ved, at kommunens medarbejdere med samme store fleksibilitet og gå-på-mod vil arbejde for åbningen af skoler og biblioteker inden for de retningslinjer, vi forventer fra myndighederne i de kommende dage.

På skoleområdet er alle Aabenraa Kommunes 6.-10. klasser klar til igen at tage imod elever fra mandag 18. maj.

– Alle vores skoler bliver klar til genåbningen mandag 18. maj. I den kommende uge vil vi forberede os bedst muligt på genåbningen ud fra de retningslinjer, som vi snart modtager fra sundhedsmyndighederne. Vi glæder os i den grad til at de ældste elever vender tilbage til skolerne, siger direktør for Børn og Skole, Chriss Mailandt-Poulsen.

For konkret information om de enkelte skolers håndteringen af genåbningen henvises til skolernes AULA-sider og hjemmesider, som løbende vil opdatere om genåbningen og om gældende retningslinjer.

Biblioteker og udearealer for idræts- og foreningsliv er klar
Regeringen har også offentliggjort, at udendørs idræts- og foreningsliv åbnes under gældende regler. Aabenraa Kommunes udendørs arealer er allerede åbne, og aktiviteter kan tilrettelægges foreninger og klubber efter sundhedsstyrelsens retningslinjer og kontakt med de forskellige idrætsspecialforbund.

Aabenraa Kommunes biblioteker åbner efter planen alle filialer mandag 18. maj. De konkrete åbningstider for de enkelte filialer vil i løbet af næste uge fremgå på www.aabenraabib.dk, hvor der også vil være information om sundhedsstyrelsens retningslinjer på området.

Aabenraa Bibliotekerne opfordrer i sammenhæng med åbningen til, at borgerne sletter de reservationer, som de ikke længere har brug for. Det vil lette arbejdet betydeligt for personalet i forbindelse med klargøringen af genåbningen.

Be the first to comment on "Information om genåbningens fase to i Aabenraa Kommune"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*