Coronakrisen: Nu åbnes op for 50 personer

SE LINKET MED LOVTEKSTEN NEDERST I ARTIKLEN

NU GENÅBNER ENDNU MERE IDRÆT OG FORENINGSLIV

Der åbnes nu for indendørs idræts- og foreningsliv og alle lokaler, hvor der udøves idræts- og fritidsaktiviteter – herunder spillehaller, lege- og badelande, svømmehaller og træningscentre. Det sker som en del af fase. 3 i genåbningen af Danmark.

Kulturminister Joy Mogensen siger:

”Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark. Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde.”

Stén Knuth, idrætsordfører i Venstre:

”I Venstre er vi meget tilfredse med at hele foreningsdanmark, idrætten, fitnesscentre, danseskoler og svømning kommer i gang igen. Alle har savnet fællesskaberne, de fællesskaber, som Danmark er bygget op af. Tak for samarbejdet til alle partier omkring dette.”

Pernille Bendixen, kultur, medie og idrætsordfører i Dansk Folkeparti:

“Forenings og idrætslivet har blødt rigtig meget under krisen, derfor er det glædens dag, at de nu kan åbne igen. Motion og fællesskaber er helt afgørende for vores trivsel, så det har været en rigtig svær tid for mange. Det er nu slut, og det er vi glade for.”

https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/791

Be the first to comment on "Coronakrisen: Nu åbnes op for 50 personer"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*