BILLUND: Årets nyhed i Legoland flytter også ind på hotellet

LEGOLAND® åbner op for en ny verden af overnatningsmuligheder, når seks helt nye værelser tematiseret efter LEGO® MOVIE™ filmene åbner til marts. De nye værelser indbyder til leg og kreativitet, og gæsterne kan blive en del af af det farverige LEGO® MOVIE™ univers med de mange sjove karakterer.

– Med de seks nye værelser fuldender vi LEGO® MOVIE™ World oplevelsen. Udover at man kan opleve de tre nye forlystelser og et helt nyt land i parken, så kan børn og deres forældre bruge endnu mere tid sammen med heltene fra LEGO Movie filmene i nogle rigtige sjove rammer. Og ligesom i vores nye land kommer der fuld knald på farverne, så man virkelig føler, at man træder ind i universet fra filmene, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND, i en pressemeddelelse.

På værelserne kan børnene blandt andet genkende de fjerne galakser med Benny og hans rumskib, bevæge sig ind i regnbuefarvede drømme med Unikitty eller blive mesterbyggere sammen med filmenes hovedperson Emmet og en masse LEGO® klodser.

Nyt land og tre nye forlystelser

De nye hotelværelser kommer til at fuldende LEGO® MOVIE™ World oplevelsen. Området bliver som at træde direkte ind i LEGO® MOVIE™ filmene og rummer alt det, som børnene kender fra de to LEGO Movie film med Emmets dobbeltdækkersofa, hans tripod og DUPLO® monstrene.

– Vi glæder os virkeligt meget til at åbne portene til LEGO® MOVIE™ World. Det bliver uden tvivl et af de mest spændende områder i LEGOLAND med fuld fart på tematiseringen og tre nye forlystelser, som rammer flere aldersgrupper, siger Christian Woller.

Flyvende filmoplevelse bliver den første i Skandinavien

En af de nye forlystelser, man kan opleve, er Emmets Flying Adventure – Masters of Flight. Her sætter hele familien sig til rette i Emmets tribbledækkersofa, som svæver inde i en gigantisk skærmformet som en halvkugle.

– Vores gæster kan se frem til en helt unik filmoplevelse, som de ikke kan opleve andre steder i Skandinavien. Det er virkelig en sjov måde at opleve universet fra LEGO Movie filmene på, når man bogstaveligt talt svæver inde i skærmen, mens sæderne bevæger sig i takt med filmens handling, og så er der også vind og dufte med i oplevelsen, forklarer Christian Woller.

Udover Emmets Flying Adventure – Masters of Flight kan gæsterne også opleve et nyt droptårn i Unikitty’s Disco Drop. Og hvis det skal være endnu mere vildt, kan de lidt større børn flyve en tur i Apocalypseburg Sky Battle, hvor man flyver rundt og rundt i 18 meters højde, mens man selv styrer, hvor meget ens fly skal rotere. Sidst, men ikke mindst kommer der også en legeplads i midten af det nye område, der er udformet som et rumskib med inspiration fra Benny i LEGO Movie filmene.

Be the first to comment on "BILLUND: Årets nyhed i Legoland flytter også ind på hotellet"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*