TØNDER: Slip kreativiteten løs i dine egne malerier

Så er der mulighed for at erhverve sig et ganske anderledes kørekort til maleriet. Tønder Kulturskole åbner for et nyt tiltag med akryl- og akvarelmaling for folk fra 18 år og opefter. Det er billedkunstner og kulturskolelærer Jørgen Rosengaard, der underviser i akryl- og akvarelmaling. Som billedkunstner har han talrige udstillinger bag sig i ind- og udland, og har bl.a. udstillet i Kunsthal Charlottenborg i København.

Kurset indeholder en grundig vejledning i teknikker og materialer indenfor de to former for maleri, og man kan også kombinere begge dele til et nyt udtryk.

Jørgen Rosengaard lægger vægt på, at man gennem kurset finder vej ind til sit personlige udtryk gennem eksperimenter og fordybelse. Han siger: ”Riv vingerne af Jante og giv begrebet kreativitet din egen vægt! Deltagerne vil blive udfordret på at se, bruge, samt at blive brugt for at jage mulighederne for derigennem at finde andre brugbare vinkler på indtryk og udtryk”.

Man medbringer egne materialer eller kan evt. efter aftale købe materialer af Kulturskolen.

Kurset løber over 8 tirsdage kl. 9 – 14 med start d. 24. marts.

Tilmelding sker gennem Kulturskolens hjemmeside www.toenderkulturskole.dk

Om sydnyt.dk

Sydnyt.dk er en nyheds og informationsplatform. Nyheder fra fortrinsvis Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og Tønder samt ind- og udland offentliggøres. 

Redaktør er Erik Egvad Petersen. Har du/i informationer, der kunne være interessante for læserne, så har du mulighed for at kontakte redaktionen på tlf. (+45) 21242696 – ep@sydnyt.dk 

Be the first to comment on "TØNDER: Slip kreativiteten løs i dine egne malerier"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*