Tønder: Pernilles Blomster flytter adresse på gågaden

- Vi flytter forretningen til den nye adresse, Storegade 28, på gågaden i Tønder, fortæller en glad Pernille Chris Nielsen, der er indehaver af Pernilles Blomster. Foto: Erik Egvad Petersen - www.sydnyt.dk

Pernilles Blomster, der ligger på adressen Vestergade 44 på gågaden i Tønder flytter til ny adresse på samme gågade i løbet af september måned.

– Vi flytter forretningen til den nye adresse, Storegade 28, på gågaden i Tønder, fortæller en glad Pernille Chris Nielsen, der er indehaver af Pernilles Blomster.

Den nye adresse er der, hvor Tønder Apotek endnu ligger.

– Og så har vi fortsat også vores 24-timers butik på Plantagevej ved Kvickly Tønder, lyder det fra Pernille Chris Nielsen.

Butikken på Plantagevej er rykket om på den anden side af Kvicklys hovedindgang. – Vi har et stort udvalg indenfor blomster, herunder bl.a flotte gavebuketter, masser af god chokolade, gavekurve og specialiteter.

– Vi glæder os til at få endnu mere plads på den nye adresse, og når vi er klar i den nye butik i gågaden holder vi også en indflytningsreception, fortæller Pernille Chris Nielsen.

– Vi informerer løbende om flytningen gennem opslag på vores Facebok-side.

– Vi flytter forretningen til den nye adresse, Storegade 28, på gågaden i Tønder, fortæller en glad Pernille Chris Nielsen, der er indehaver af Pernilles Blomster. Foto: Erik Egvad Petersen – www.sydnyt.dk