TØNDER: Ny partnerskabsaftale giver flere børn og unge muligheder for at gå til idræt og fritidsaktiviteter

Tønder Kommune har indgået en partnerskabsaftale med BROEN, Tønder om at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt og andre fritidsaktiviteter. Tønder Kommune støtter BROEN med 100.000 kr. i en 3-årig periode, fra 2020 – 2022.

Det ny etablerede partnerskab mellem den frivillige organisation BROEN og Tønder Kommune, er stærkt støttet af en vision om, at invitere de frivillige organisationer tættere ind i kommunens virkefelt og etablere et mere formelt partnerskab og samarbejde.


“Som Kommune har vi rigtig gode erfaringer med at arbejde tæt sammen med foreninger og NGO-er, hvor vi hver især bidrager med det vi er bedst til. Det tror vi på sigt kan give mere velfærd. Så jeg er meget tilfreds med at Kommunalbestyrelsen under visionspuljen fandt midler til et fast tilskud til Broen så denne partnerskabsaftale blev mulig”, fortæller formanden for Socialudvalget, Peter Christensen i en pressemeddelelse.


BROEN, Tønder er en lokal frivillig organisation som består af frivillige, der gør en særlig indsats for, at alle børn og unge får mulighed for at være aktive i fritiden i et positivt fællesskab. At arbejde for at skabe bedre grundlag for bevægelse og aktivitet, spiller fint ind i ‘Bevæg dig for livet’, som er Tønder Kommunes vision om at forbedre sundhedsprofilen for kommunens borgere. 


Partnerskabet giver BROEN et stabilt økonomisk grundlag i de kommende år, og bestyrelses-formanden lægger da heller ikke skjul på, at samarbejdet med Tønder Kommune er noget man glæder sig til. 


“Vi glæder os over den opbakning Tønder Kommune viser os og vi ser meget frem til det frem-tidige samarbejde. Denne bevilling giver et stabilt økonomisk grundlag de næste 3 år, til fortsat at støtte børn og unge med at gå til idræts- og fritidsaktiviteter og være ligesom alle andre børn”, siger bestyrelsesformand for BROEN Hanne Aalling Risager.


Broen Tønder har de senere år støttet mellem 200-250 børn om året.

Be the first to comment on "TØNDER: Ny partnerskabsaftale giver flere børn og unge muligheder for at gå til idræt og fritidsaktiviteter"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*