Tønder Kommune: SMALLBusinessprisen ’23 uddeles af Tønder Erhvervsråd – se hvem der er indstillet her

Arkivfoto: Indehaver Helle Bonde-Petersen og Yarn Every Wear er indstillet til en pris.

I 2023 uddeles for første gang SMALLbusiness prisen, som tildeles en virksomhed, der har haft modet til at etablere virksomhed, drive eller har overtaget en virksomhed i Tønder Kommune med få ansatte. Prisen erstatter den tidligere iværksætterpris, som blev uddelt til virksomheder med et cvr nummer under 3 år. Prisen imødekommer stadig iværksætter, men omfatter også de mindre virksomheder med op til 4 ansatte.

Prisen uddeles til den virksomhed, som har udvist bemærkelsesværdigt engagement og initiativ, og har skabt vækst i sin virksomhed. 

Virksomheden er en rollemodel, der med sit eksempel og drivkraft kan være med til at skubbe ligesindede til at ville vækste i deres virksomheder. Personen/virksomheden viser vovemod og besidder et innovativt mind-set, der er med til at drive virksomheden mod succes. 

I 2023 er finalisterne udvalgt af en dommerjury bestående af Radio Globus, Toftlund Handels- og håndværkerforening og sidste års vinder af Iværksætterprisen, Rensehaj. De 3 finalister er udvalgt blandt alle de nominerede, som alle fra Tønder Kommune har kunnet indstille.

Medlemmer af Tønder Erhvervsråd stemmer d. 22. november til Erhvervslivets Prisuddeling blandt de 3 finalister om, hvem der skal vinde prisen.

Dommerjuryen sponsorerer desuden præmien på 10.000 kroner til vinderen.

Finalisterne er:

Noovall ApS

Yarn Every Wear

Salon M – Skærbæk

Kilde: Tønder Erhvervsråd