TØNDER KOMMUNE: Nyt tilbud: Rygestop på afstand

Et nyt, kreativt tilbud giver nu rygere mulighed for at komme i gang med personlig rygestopvejledning uden at rygestopvejlederen er fysisk til stede. Løsningen er en app.

Tidligere på året introducerede Tønder Kommune et nyt koncept for livsstilsændring, hvor man med en app på telefonen og en personlig vejleder får hjælp til at smide de overflødige kilo.

Selvsamme app er nu omdrejningspunktet for et nyt tilbud fra Tønder Kommunes sundhedsafdeling: Rygestopkursus på afstand.

– I en tid hvor den fysisk kontakt skal begrænses, er vi nødt til at tænke kreativt. Her er det oplagt at udnytte vores slankeplatform, Liva, til også at hjælpe de borgere, der gerne vil kvitte cigaretterne, fortæller sundhedskonsulent Winnie Holm Lorenzen og uddyber:

– Prisen på cigaretter stiger til 55 kr. her den 1. april, derfor tror vi, at der kan være nogle, der i særlig grad ønsker at stoppe med at ryge lige nu. Med det her tilbud kan rygerne få personlig rygestopvejledning uden fysisk kontakt.

I sin enkelthed går tilbuddet ud på, at alle i Tønder Kommune kan få personlig hjælp til rygestop fra en rygestoprådgiver hjemme i deres egen stue. Men altså uden at rygestopvejlederen er fysisk til stede. I stedet foregår al kontakt med rygestopvejlederen over Liva-app’en på telefonen.

– Vi håber, at rigtig mange vil gøre brug af tilbuddet og trods alt få noget godt ud af de triste omstændigheder i form af et rygestop, udtaler Winnie Holm Lorenzen.

Hvis man vil gøre brug af det nye tilbud, skal man blot tilmelde sig på www.liva-app.dk/toender eller ved at sende navn og tlf. nr. til: rygestop@toender.dk. Tilbuddet er ganske gratis.

Be the first to comment on "TØNDER KOMMUNE: Nyt tilbud: Rygestop på afstand"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*