Tønder: Fødevarehuset Vores Marsk med endnu flere fødevarer og fødevareoplevelser i 2023

Fødevarehuset Vores Marsk ligger i den bagerste del af Digegrevens Hus - Allègade 15 i Tønder. Foto: Erik Egvad Petersen - www.sydnyt.dk

Fødevarehuset Vores Marsk er samlingspunkt for producenter af mad- og drikkevarer, der alle har det tilfælles, at de er beliggende i Vadehavskommunerne.

Vores Marsk har til formål at medvirke til skabelsen af flere arbejdspladser indenfor fødevareerhvervet samt grobund for flere iværksættere langs Vadehavet. Den afledte effekt af indsatsen vil skabe flere bæredygtige oplevelser med fokus på fødevarer og madkultur, samt medvirke til et øget udbud af fødevarer til lokale og turister.

Vores Marsk har derfor en opgave i at synliggøre og formidle lokale fødevarer og oplevelser, der har fokus på fødevarer og madkultur overfor både erhvervet, lokale forbrugere og turister.

Tønder Erhvervsråd har ansvaret og den daglige ledelse af Fødevarehuset Vores Marsk.

Vores Marsk er iværksat med midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses decentrale erhvervsfremmemidler. Der er bl.a. givet tilskud til projektopstart, formidling og erhvervsudvikling.

Butikken – åbent hver torsdag fra kl. 11-17

Butikken i Allègade 15 er både salgsbutik og udstilling af madvarer fre regionale producenter, fra mælk, ost, spegepølse til vin, saft, øl, gin, rom og meget mere.

Alt er producenter i Vadehavskommunerne.

Der er åbent hver torsdag fra kl. 11-17.

Se mere om Fødevarehuset Vores Marsk her.

Fødevarehuset Vores Marsk i Tønder har åbent hver torsdag fra kl. 11-17 – Foto: Erik Egvad Petersen – www.sydnyt.dk

@erikegvadpetersen

Tønder: Fødevarehuset Vores Marsk – åben hver torsdag fra kl. 11-17. #tønder #tondern #voresmarsk #fødevarehuset #rigpåtur #erikegvadpetersen #sydnytdk

♬ Pump – Valentino Khan