Tønder: Få et kig indenfor hos Det Blå Gymasium lørdag den 29. januar

- Kom og se vores fine skole og mød nogle af vores elever, lærere og studievejledere, lyder det fra Det Blå Gymnasium på Plantagevej i Tønder. Det sker lørdag den 29. januar fra kl. 10.00 - 13.00. Foto: Erik Egvad Petersen - www.sydnyt.dk

– Kom og se vores fine skole og mød nogle af vores elever, lærere og studievejledere, lyder det fra Det Blå Gymnasium på Plantagevej i Tønder.

Det sker lørdag den 29. januar fra kl. 10.00 – 13.00.

Der vil være rig mulighed for at få en snak om vores uddannelser, hvordan de er bygget op og hvilke studieretninger man kan vælge. Ligeledes at høre om lektiemængde, projekter, cases og virksomhedsbesøg.

– Vi prioriterer studierejser, og du kan høre om vores rejser på alle årgange, hvor vi bl.a. besøger Hamborg, Amsterdam, London, New York og Shanghai. Du kan høre om vores frivillige tilbud som fx deltagelse i Tønder Sportscollege, muligheden for at få sprogcertifikat i Spansk, Engelsk eller Tysk, deltagelse i iværksætterprojektet Company Programme samt naturligvis vores arrangementer som Galla, Studenterugen og meget mere.

– Du kommer naturligvis også til at høre om vores sociale miljø, hvor der er i dagligdagen og i fritiden er mange muligheder for at bruge skolen. Du kan fx. se vores E-sports lokale, vores område med bordtennis og bordfodbold samt udendørsarealerne hvor vi har discgolf, beachvolley, motionscenter og multibane.

– Vi åbner dørerne for dig – det samme gør vores uddannelser. Vi glæder os til at møde dig.

SE VIDEO: Få en forsmag via en lille rundvisning – klik på linket nedenfor:


Rundvisning på Det Blå Gymnasium Tønder