SE FOTOS: Julebyen Tønder – igen i år med en fantastisk flot julebelysning

Det er de frivillige og Tønder Handelsstandsforening og medlemmer, der igen i år har pyntet Julebyen op - her kan man opleve den flotteste julebelysning igen i år. Foto: Erik Egvad Petersen - www.sydnyt.dk

Traditionen tro åbnede Julebyen Tønder igen i år med et fantastisk brag af et julemandsoptog. Masser af børn og voksne fik en fantastisk oplevelse.

Denne uge er der julebanko i Tønderhallerne. Et utroligt populært tiltag.

Julemandsvækningen følger.

Flyvende julemand – Landets eneste.

Flot juletog, så store og små kan opleve hele gågaden.

Der sker en masse igen i år i Julebyen Tønder, der slutter af med GRATIS risengrød på Torvet lørdag den 23. december kl. 12.00 til alle.

Måske landets flotteste julebelysning

En aftentur på den hyggelige gågade i Tønder afslører i denne tid måske landets flotteste julebelysning. Det er de frivillige, Tønder Handelsstandsforening og medlemmer, der igen i år har pyntet hele gågaden op og ikke mindst igen fået julebelysningen op at stå, så rigtig mange – både tøndringer, men også rigtig mange turister, nyder at gå en tur og kigge ind af ruderne ved de mange specialforreninger, der helt frem til den 23. december har åbent hele ugen igennem – også lørdage og søndage.

– Julebelysningen i Tønder er udført med miljøvenlig LED-belysning, der ikke bruger ret meget strøm, lyder det fra Jackie Jørgensen, der er en af de mange frivillige, der er med til at opbygge julebyen hvert år. – Vi skiftede til den miljøvenlige udgave allerede for mange år siden, tilføjer Jackie Jørgensen.

Og et kig ind i Alladins Hule – Det Gamle Apotek – bør være en del af shoppingtur i Tønder.

@erikegvadpetersen Julebyen Tønder 2023: Måske landets flotteste julebelysning….absolut et besøg værd – Læs hele artiklen på www.sydnyt.dk – GRATIS nyheder og arrangementer fra HELE Sønderjylland / #sydnytdk #tondern #julebyen #jul2023 #julen2023 #erikegvadpetersen ♬ original sound – www.sydnyt.dk