Rødekro IF bruger sponsorstøtte fra OK og den lokale Superbrugsen til at fejre 100-års jubilæum

Rødekro IF er en ud af cirka 2.500 klubber og foreninger, der har en sponsoraftale med OK og dermed nyder godt af støtte fra OK. Foto: OK.

Rødekro Idrætsforening har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK og SuperBrugsen Rødekro fået udbetalt over 65.000 sponsorkroner

Gennem sin sponsoraftale med OK og SuperBrugsen Rødekro modtager Rødekro IF et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 65.925,54 kroner.

Man kan støtte Rødekro IF ved at tanke hos SuperBrugsen Rødekro. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

”Vi skal bruge sponsorpengene til at markere vores 100-års jubilæum i uge 33 næste år. Foreningen startede i 1924 med kurvebold, fodbold, håndbold og gymnastik. Vi er glade for, at rigtigt mange er gode til at støtte foreningen ved at tanke og bruge deres OK-kort, ” siger Erik Skov, der er formand for Rødekro Idrætsforening.

Dobbelt støtte med OK-app

OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, en bilist tanker hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK.

Støtten fra OK bliver endda endnu højere, hvis en bilist vælger at støtte en klub eller forening via OK’s app. Fra 1. juni 2023 til 31. maj 2024 dobler OK støtten op til 10 øre per liter, hvis en bilist betaler med OK-appen.

Kilde: OK