Ny direktør til Sønderborg Kommune

Sønderborg Kommune ansætter ny Kultur- og Erhvervsdirektør

Byrådet har ansat Nicolai Dupont Heidemann som ny direktør for Kultur og Erhverv i Sønderborg Kommune. Nicolai Dupont Heidemann har været konstitueret i stillingen siden den 18. juni 2020, og dermed henter kommunen den nye direktør i egne rækker.

Stillingen som Kultur- og Erhvervsdirektør i Sønderborg Kommune er besat, og det er den nuværende konstituerede direktør, Nicolai Dupont Heidemann, der har fået jobbet. Det er Byrådet, der har ansat den nye direktør for Kultur og Erhverv, som officielt tiltræder i stillingen den 18. august 2020.

Kultur og Erhverv er navnet på den nye forvaltning, der tidligere hed Kultur, Turisme og Bæredygtighed. Ændringen skyldes, at erhvervsområdet er blevet en del af forvaltningen, og samtidig samles turismeområdet i en afdeling sammen med Erhvervsservice. Det vil sikre en stærk kobling, mener Sønderborg Kommunes borgmester, Erik Lauritzen.

– Jeg er rigtig glad for, at vi med Nicolai Dupont Heidemann har fundet en ny direktør med en stærk kulturbaggrund, som også har et godt udsyn på erhverv og turisme. Det er et godt match til den forvaltning, han skal stå i spidsen for, så der sker en øget koordinering og samarbejde mellem erhverv, kultur, handel og turisme. Det skal styrke Sønderborg Kommunes profil, så endnu flere får lyst til at bosætte sig i kommunen, mener han.  

Inden konstitueringen som direktør var Nicolai Dupont Heidemann chef for Kultur, Idræt og Fritid i Sønderborg Kommune i fire år. Kommunaldirektør Tim Hansen er meget glad for ansættelsen af den nye direktør for Kultur- og Erhverv.

– Nicolai har igennem fire år som afdelingschef vist, at han er klar til næste niveau som forvaltningsdirektør i Sønderborg Kommune. Og jeg er både glad og stolt over, at vi internt med vores lederudvikling kan forme fremtidige ledere til direktionsniveauet i kommunen, siger han.

Hovedpersonen selv er naturligvis glad for at have fået direktørjobbet.

– Jeg er enormt stolt, men også ydmyg over for den opgave, jeg står over for. Jeg stiller mig til rådighed for at gøre en indsats til gavn for vores erhvervsliv, kulturliv samt foreningslivet i hele kommunen, og jeg ser frem til et godt samarbejde, der kan styrke Sønderborg Kommunes profil, siger Nicolai Dupont Heidemann.  

Blå bog
Nicolai Dupont Heidemann kom til Sønderborg Kommune i 2016 som chef for Kultur, Idræt og Fritid. Den 18. juni 2020 blev han konstitueret direktør for forvaltningen Kultur og Erhverv.
Inden tiden i Sønderborg Kommune var Nicolai Dupont Heidemann ansat som Kulturchef og Bibliotekschef i Kolding Kommune.
Den nye direktør er oprindeligt uddannet som cand.mag. i historie og samfundsfag, og han har sideløbende taget forskellige efter- og videreuddannelser.
Nicolai Dupont Heidemann er 47 år, gift og har tre børn, og han bor i Kolding.

Be the first to comment on "Ny direktør til Sønderborg Kommune"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*