Mit Digitale Selvforsvar – en gratis informations-app – Her kan vi se hvilke fup- og svindelnumre, der er på vej

Med Mit Digitale Selvforsvar kan man holde sig orienteret om hvilke fup og svindel-sager, der kører på nettet lige nu.


Hvor kan man se hvilke fup- og svindelnumre, der kører lige nu på nettet? Det kan være svært at søge og finde information – nu er der kommet en gratis løsning på dette.

Det er en app, der hedder Mit Digitale Selvforsvar – den kan hentes både til Iphone og Android-mobiler.

Hvad gør du, hvis du er blevet udsat for identitetstyveri? Og hvordan genkender du en fup-mail? ’Mit digitale selvforsvar’ er en gratis app, der hjælper dig med at være sikker, når du er online.

Advarsler om fup


Modtag advarsler om de nyeste forsøg på fup og svindelnumre – direkte på telefonen. Danske myndigheder som Politiet, banker og it-sikkerhedsfirmaer sørger for, at du får besked, når der er falske sms’er, e-mails eller konkurrencer i omløb.

Sikkerhed på nettet


’Mit digitale selvforsvar’ tilbyder hjælp før, under og efter den digitale trussel.
Guides og artikler klæder dig på til at håndtere it-kriminalitet, mens førstehjælpskassen hjælper dig, når skaden er sket.
Udover at styrke din egen digitale sikkerhed, kan du med Mit digitale selvforsvar også hjælpe andre – enten ved at dele vigtige advarsler med dine nærmeste eller tippe os om konkrete trusler.

Tip os


– Hjælp andre med ikke at falde i fælden ved at tippe os om de fup-mails, falske beskeder og snydekonkurrencer, som du selv har mødt.

Appen er udviklet af Forbrugerrådet Tænk i samarbejde med TrygFonden.

Vær opmærksom på, at der indsamles data til brugerstatistik, når du downloader og bruger appen. Statistikken bruges til løbende at forbedre brugeroplevelsen i appen.

Kilde: Sikker Digital – Forbrugerrådet Tænk – Trygfonden