Lokal virksomhed: Sydjysk Kloak & Anlæg – Ingen opgaver er for små og ingen for store…

Troels Heisel er indehaver af Sydjysk Kloak & Anlæg

– Selvom vi ligger tæt ved Rødekro, så har vi egentlig hele det syd- sønderjyske som arbejdsområde, lyder det fra Troels Heisel, der er indehaver af Sydjysk Kloak & Anlæg ApS.

– Vi startede op for lidt mere end halvandet år siden og sammen med to dygtige medarbejdere tilbyder vi kloak- og anlægsarbejde. 

– Vi vil gerne være  kendt for vores dygtighed og ekspertise inden for kloak- og anlægsarbejde, og vi er stolte af vores høje standard og professionelle tilgang til opgaverne. 

Selvom virksomheden er forholdsvis ung, så er der mange års erfaring at byde ind med. 

– Vores team har mange års erfaring inden for branchen, og vi har opbygget en bred vifte af færdigheder og ekspertise. Vi har håndteret en lang række opgaver og projekter indenfor kloak og anlægsarbejde og det giver os en solid baggrund for at håndtere alle de forskellige udfordringer, der måtte komme. 

Vand er en udfordring i denne tid

– Ingen tvivl om at de store mængder regn har betydet en masse for både husejere og virksomheder, og uanset om vi har lyst eller ej, så kommer til at forberede os på kommende år med nye klimaudfordringer i form af eks. store vandmængder, lyder det fra Troels Heisel, der er autoriseret kloakmester. 

Afløb, dræn og kloak skal dimensioneres, så vi undgår skader og ødelæggelser. Når vandet pludselig stiger, så skal det også kunne komme væk igen, og helst meget hurtigt. 

– Både ældre ejendomme, men også nyere bygninger kan have brug for at afløb og kloak renoveres og skiftes til større dimensioner. 

Mange steder skal der dimensioneres større – selv efter bare et par år.

– Vi er altid klar til at give et uforbindende tilbud, lyder det fra Troels Heisel fra Sydjysk Kloak & Anlæg ApS. 

– Vi har samtidig en bred vifte af maskiner og at løfte opgaverne med. Det sikrer også, at vi kan aflevere opgaverne til aftalt tid og at vi overholder budgetterne.  

– Vi lytter til kundernes behov og ønsker, og tilpasser løsningerne. Vi giver også løbende opdateringer og kommunikation for at sikre, at vores kunder er informeret og involveret i hele processen. Tilfredse kunder er det bedste visitkort og det arbejder vi altid på. 

Se mere om Sydjysk Kloak & Anlæg her