Løgumkloster: Ny udstilling på museet Holmen – ALTING FLYDER  

Museet Holmen præsenterer en ny udstilling med beklædningsdesigner Anne Damgaard og keramiker Bente Skjøttgaard i perioden 28. august til 13. november 2022.  

Fernisering af udstillingen finder sted søndag den 28. august kl. 13. 

Foranderligheden er blevet et moderne eksistensvilkår, hvor både pandemier, politiske og økonomiske forandringer har skabt opbrud og dermed nytænkning af vilkårene for vores eksistens. Udstillingen ALTING FLYDER tager denne udfordring op. Til Museet Holmens specielle udstillingsrum – et rum, som „man træder ned i og ind i“ – har de to kunstnere skabt et særligt kunstnerisk univers, der tager udgangspunkt i altings foranderlighed. 

  

Anne Damgaard og Bente Skjøttgaard har de senere år indledt et fælles inspirerende og spændende samarbejde omkring verdens og foranderlighedens processer. Med udgangspunkt i begges deltagelse i Biennalen for Kunsthåndværk & Design i 2021 og den første spæde fælles temaudvikling på Peach Corner i 2021, folder undervandstemaet sig fuldt ud på den udstilling, der nu er skabt til Museet Holmen og som vi glæder os til at præsentere for jer.  

  

Kom og oplev en totalinstallation af keramiske former og svævende tekstiler, der spejler sig som undervandsvæsner i organiske søer og bades i lysprojektioner.  

Adresse: Museet Holmen, Østergade 13, 6240 Løgumkloster.

Kilde: Museet Holmen