Kendt fra DR-serien “Danmarks Bedste Portrætmaler” – fernisering i Marskgalleriet K63 i Tønder lørdag den 23. marts 

Vibeke Rask fik en flot fjerdeplads i dysten som Danmarks Bedste Portrætmaler på DR.  Og i Påsken kan hendes værker opleves hos Marskgalleriet K63 i Tønder. Pressefoto/Daniel Ferdinand Larasen

Seerne fulgte Vibeke Rask og de andre deltagere i den 5. sæson af Danmarks Bedste Portrætmaler på DR TV i flere uger. Her fik deltagerne stillet flere portrætopgaver, der blev bedømt.

Vibeke Rask fik en flot fjerdeplads i dysten som Danmarks Bedste Portrætmaler, og bare det at være med i udsendelsen havde stor værdi for hende. 

Og i morgen er der fernisering med hendes værker Marskgalleriet K63 i Tønder. 

– Vi er både stolte og beærede over at have Vibeke Rask med på vores Påskeudstilling i år, lyder det fra en begejstret Bent Schulz fra Marskgalleriet.

Åbningsreception i morgen lørdag den 23. marts fra kl. 11.00

Lørdag den 23. marts 2024 kl. 11.00 afholdes der åbningsreception. – Oplev Vibeke Rask fortæller om det at være med i Danmarks Bedste Portrætmaler.   

Om Vibeke Rask: 

Vibeke Rask er uddannet malerikonservator med en bachelorgrad i kemi. Hun har arbejdet på Nationalmuseet i Brede, på konservatorskolen og på Royal Copenhagen. Og så brænder hun for at skabe billeder.

@erikegvadpetersen Vibeke Rask – kendt fra DR Danmarks Bedste Portrætmaler udstiller i Tønder på Marskgalleriet – Fernisering lørdag den 23. Marts 2024. #vibekerask #danmarksbedsteportrætmaler #marskgalleriet #tønder #påsken2024 #påskeudstilling #sydnytdk ♬ original sound – www.sydnyt.dk

Påskeudstillingen hos Marskgalleriet K63 i Tønder: 

I år deltager portrætmaler Vibeke Rask, kunstmaler Dan Thuesen og keramiker Malene Hansen. 

Åbningstider: Skærtorsdag, Langfredag, Påskelørdag og Påskedag fra kl. 11.00. 


– Vi glæder os til at se jer, lyder det fra Marskgalleriet.