Julebyen Tønder har åbent

Butikkerne i Tønder har åbent alle ugens syv dage – også lørdag og søndag frem til og med den 23. december. Det samme gør sig gældende for Klostercafeen, der serverer æbleskiver, gløgg, varm kakao og andre drikkevarer på Torvet i gløgghytten – også her er der åbent alle ugens syv dage.

Pt. er de fem julehytter på Torvet ikke åbne – hele Julebyen Tønders butikker med rigtig mange specialbutikker har åbent hver dag fra 10-17.30, lørdag fra 10-16 og søndag fra 11-16.

  • Vi får i øvrigt rigtig megen ros fra folk fra hele landet, der har været en tur i Tønder og set den aktive juleby med udsmykningen, julebelysningen og oplevet en duft af gran og ægte jul, lyder det fra Anders Jacobsen, der er formand for Tønder Handelsstandsforening.

Hele Torvet oser af jul med julebelysning, julepynt og byens store juletræ.

Og man kan samtidig opleve den fantastiske juleudstilling hos Det Gamle Apotek, der har landets største permanente juleudstilling og som netop nu indbyder til en ægte oplevelse i et sandt juleeventyr.

Udsmykning, julebelysning og julehyggen kan opleves i Tønder frem til og med den 23. december.

  • Fra Tønder Handelsstandsforening vil vi gerne bekræfte, at det fortsat er sikkert at handle i detailbutikkerne – vi holder afstand, spritter af og bruger mundbind når vi handler inde i butikkerne, fortæller Anders Jacobsen.

God julehandel til alle