Hovedvej i Aabenraa skal have ny asfalt

Rute 170 i Aabenraa by, der omfatter H. P. Hanssensgade, Skibbroen og Kystvejen, skal have ny asfalt. Asfaltarbejdet udføres i ugerne 41, 42 og 43 fra 5. oktober til 23. oktober, og der må i denne periode påregnes længere køretid på ruten.
Den berørte strækning fra krydset ved Løgumklostervej/Haderslevvej til krydset Rugkobbel/Flensborgvej vil i hele perioden være åben for trafik, men trafikanter må forvente længere køretid. Cyklister og fodgængere kan færdes i området, da cykelsti og fortov vil være frie i begge sider i hele udførelsesfasen.Arbejdet udføres i tre etaper:

Område nord: Mandag 5. oktober til fredag 9. oktober asfalteres Løgumklostervej/Haderslevvej krydset og strækningen til nord for Møllemærsk.

Område midt: Mandag 12. oktober til fredag 16. oktober arbejdes der på strækningen nord for Møllemærk/Kystvejen krydset til Tøndervej/Kystvej krydset. Her asfalteres desuden Forstallé/Vestvejen krydset.

Område syd: Mandag 19. oktober til fredag 23. oktober asfalteres strækningen fra syd for Tøndervej/Kystvej krydset og til nord for Rugkobbel/Flensborgvej.

Trafikanter, der ikke har ærinde på selve strækningen kan med fordel vælge en anden vej: Trafikanter, der skal mod syd, kan i stedet køre ad Løgumklostervej, fortsætte til krydset for at svinge til venstre ad Vestvejen og videre ad Rugkobbel. Der fortsættes til krydset Rugkobbel/Flensborgvej, hvor man igen er fremme ved rute 170. Samme omkørsel – blot i omvendt rækkefølge – gælder for trafikanter, der skal mod nord.

Der er også mulighed for at benytte motorvej E45 ved i sydgående retning at benytte tilkørsel 70 ved Bodum og fortsætte til afkørsel 71, der går syd om Aabenraa. Kører man mod nord, kan man på samme måde benytte tilkørsel 71 og køre af igen ved afkørsel 70. Der bliver opsat skilte, som guider trafikanter på rette vej. Borgere, der benytter sig af offentlig transport opfordres til at holde sig orienterede på sydtrafik.dk om eventuelle omkørsler.

Arbejdet udføres for Driftsenheden i Aabenraa Kommune af entreprenør NCC Industry A/S Kolding.

Be the first to comment on "Hovedvej i Aabenraa skal have ny asfalt"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*